Război total între Alex Velea și Abi Talent. Alex Velea și Abi Talent duc un război de uzură în ultima vreme, în planul declarațiilor ironice.

Totul de plecat de vloggerul Selly, cel care este prieten cu primul personaj. Tânărul a fost ironizat de Talent, după ce s-a despărțit de iubita sa, iar Velea i-a sărit în apărare.

Război total între Alex Velea și Abi Talent

După mai multe tiruri ironice, purtate în on-line, Alex Velea a acuzat că Abi Talent caută notorietate. „Spre deosebire de Laby, cel care s-a proclamat Rege al măscăricilor(pă România), eu nu mă hrănesc din energie negativă și nu trebuie să-mi inventez controverse ca să fiu în atenția oamenilor. Vrea să-și asocieze numele cu al meu chiar în condițiile astea de joasă speță”, a spus Velea pentru cancan.ro.

Citește și: Antonia si-a aratat noile silicoane! Priveliste incendiara pentru Alex Velea

Abi Talent, „Regele României”, a mai fost imlicat într-un scandal după ce a fost umilit în plină stradă. Abi Talent a ajuns să devină extrem de popular în social media și să își construiască o comunitate de fani, dar după ce acesta a început să aibă o atitudine ostilă cu cei din jurul lui, au început să apară tot felul de controvers, fanii au ajuns să îi critice comportamentul. Mia multe informații puteți citi aici