evzmonden.ro Web analytics

RAZBOI TOTAL in familia Geambasu! Acuzatii EXPLOZIVE: “Tata are să-mi dea 100.000 €…”

RAZBOI TOTAL in familia Geambasu! Acuzatii EXPLOZIVE: “Tata are să-mi dea 100.000 €…”
RAZBOI TOTAL in familia Geambasu! Acuzatii EXPLOZIVE: "Tata are să-mi dea 100.000 €..."

Când toţi credeau că problemele familiei Geambaşu sunt pe punctul de a se termina, Călin a revenit cu noi acuzatii la adresa tatalui sau, despre care spune ca nu si-a achitat intreaga suma din prestatiile pe care le-a avut in cadrul show-ului Dansez pentru tine, difuzat de Pro TV, unde cei doi au colaborat.

Calin Geambasu sustine ca tatal sau, Petre Geambasu, ii datoreaza peste 200.000 de euro in urma colabarorarii in cadrul show-ului ‘Dansez pentru tine’.

“În perioada 2007-2014 – am fost singurul neplătit la “Dansez pentru tine!”, vreme de 14 sezoane. Ca să nu mă plătească şi pe mine din ceea ce revenea trupei drept compensaţie materială, m-a aburit cu ideea că ar fi mai bine să vorbesc eu separat cu cei responsabili de plăţi şi mă plimbam cu facturi emise şi neachitate vreodată ba, mai mult, mai plăteam şi TVA la acele facturi, fiindcă legea nu era ca acum cu TVA la încasare. Practic, a abuzat până la refuz şi în această situaţie de bucuria mea simbolistică, dar imensă de a cânta împreună cu el, tatăl meu. Mi-a dat de 3-4 ori nişte sute de euro, când avea el chef, dar nu am fost şi nu sunt pe nici un stat de plată alături de ceilalţi componenţi ai trupei, care normal, erau plătiţi. Contractul era făcut pe firma tatălui meu. Facturile cu care mă trimitea la mişto erau de 1.000 de euro pe ediţie. Fiecare sezon a avut câte 7-8 ediţii, şi au fost 14 sezoane în total. Suma totală e de 100.000 de euro”, a povestit Călin Geambaşu pentru click.ro.

In continuarea dezvaluirilor, Calin Geambasu a declarat ca tatal sau ii este dator si cu 2.000 de euro pentru inmatricularea unei masini, in 1997, dar si restantele ramase de pe urma casei lui, ajungand la 100.000 de euro.

”În 2010 mi-am vândut singurul apartament, pentru a le da lor bani să se mute la casă cu curte şi mi i-au înapoiat de abia după 2 ani, vreme în care eu şi familia mea locuiam în continuare cu chirie, ba chiar plăteam trei chirii (casa, studio, depozit de echipament de scenă). Din 100.000 de euro care a reprezentat valoarea apartamentului meu în cadrul tranzacţiei imobiliare pentru achiziţia casei lor, am pierdut 50.000 de euro, reprezentând chiria pe încă 24 de luni”, a povestit Călin.

Mai mult decat atat, Calin  a evidentiat un prejudiciu in valoare de 50.000 de euro cu reparaţia vilei, după ce Petre i-a recomandat o echipă de muncitori nepriceputi, lucrari care au fost mai apoi refacute, tot pe banii solistului, scrie B1.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X