Război total. După ce România a pierdut o mare actriță, colegii ei au scris mesaje înduioșatoare pe conturile lor de socializare. Printre aceștia se numără și artistul Ștefan Bănică jr., care a jucat alături de ea în seria ”Liceenii”, unde Tamara Buciuceanu era profesoara de matematică, ”Isoscel”.

Război total după moartea Tamarei Buciuceanu

“A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”, a scris Ștefan Bănică Junior pe contul său oficial de Facebook.

Citește și:

Nefiind de acord cu postarea scrisă de Ștefan Bănică, Costin Mărculescu a avut o intervenție surprinzătoare. Acesta l-a criticat în termeni extrem de duri pe Bănică.

“Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…..”, a fost reacția lui Mărculescu. El a avut un rol secundar în Liceenii.