Razboi! Iulia Albu, ATAC DUR la adresa lui Mihai Bendeac: „Ipostază cvasipițiponcistică”. Cum va reactiona ACTORUL?

Iulia Albu
Razboi! Iulia Albu, ATAC DUR la adresa lui Mihai Bendeac: "Ipostază cvasipițiponcistică". Cum va reactiona ACTORUL?

Spaima modei romanesti, Iulia Albu, i-a declarat razboi lui Mihai Bendeac, crticand ipostazele in care se fotografiaza in lift. 

„Mihai Bendeac «Jurnalulunuiburlac», dragul de el, a dat în patima selfie-urilor în lift. Total imprevizibil pentru el, aș spune. Nu-l regăsesc deloc în această ipostază cvasipițiponcistică”, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Mai mult decat atat, Alex Velea, Victor Slav si Dorian Popa nu au scapat nici ei de critica fashion editor-ului.

In stilul sau caracteristic, Iulia Albu a facut o analiza clasica pe baza pozelor pe care acestia si le-au postat pe conturile de socializare.

„În categoria câți centimetri are brandul tău? îi regăsim pe Alex Velea, Dorian Popa si Victor Slav, unul mai lucrat la sală decât celălalt. Daca ar fi totuși să analizăm puțin imaginile, nu prea înteleg tatuajele acelea lipite in cazul unui băiat rau. Mai precis, arata fix ca o trufă rasă peste o mămăliga. – Nu-i nimic, Dorian, lasa ca recuperezi tu rapid”, a scris jurata de la „Bravo, ai stil!”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X