evzmonden.ro Web analytics

Razboi intre DIVE! De ce au ajuns Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea la cutite

Razboi intre DIVE! De ce au ajuns Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea la cutite
Razboi intre DIVE! De ce au ajuns Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea la cutite

Prezentatorea TV Gabriela Cristea, vedeta care a devenit de curând pentru prima oara mama, a fost inlocuita de sefii Kanal D de Bianca Dragusanu.

Initial, Bianca Dragusanu a fost varianta provizorie, dar in momentul in care Gabriela Cristea si-a dorit sa isi reia activitatea in cadrul emisiunii pe care a prezentat-o atatia ani, surpriza… sefii Kanal D au fost de parere ca Bianca Dragusanu este mai potrivita la carma show-ului TV.

Surse din apropierea vedetei susţin reprezentanții i-ar fi cerut Gabrielei Cristea să se bucure de concediul de maternitate și după Paşte, îi vor da o nouă emisiune alături de soţul ei:

„I-au spus că ar fi cel mai bine să profite de concediul post-natal cât poate de mult, să termine cu botezul, să îl facă, aşa cum îşi doreşte, după Paşte. Iar apoi îi vor da o emisiune şi, mai mult decât atât, îl vor accepta şi pe Tavi Clonda, cu formaţia, în emisiunea ei. Când va avea loc însă, nu i-au spus…”.

Conform Spynews, Gabriele Cristea vrea sa fie sigura in ceea ce priveste job-ul ei, asa ca viziteaza de trei ori pe saptamana biroul sefilor sai pentru a face presiuni sa revina pe micul ecran.

Mai mult decat atat, relatia dintre Gabriela Cristea si Bianca Dragusanu este destul de tensionata, asa ca se evita iar cand se intanlesc intamplator prefera sa nu se salute.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X