Razboi intre DIVE! Andreea Marin o desfiinteaza pe Mihaela Radulescu: „Inca nu am ajuns la Ferma…”

Razboi intre DIVE! Andreea Marin o desfiinteaza pe Mihaela Radulescu: „Inca nu am ajuns la Ferma…”
Razboi intre DIVE! Andreea Marin o desfiinteaza pe Mihaela Radulescu: "Inca nu am ajuns la Ferma..."

Razboi intre DIVE! Andreea Marin o desfiinteaza pe Mihaela Radulescu: „Inca nu am ajuns la Ferma…”

Invitata pe scena IUmor, Andreea Marin a marcat o aparitie senzationala, spre uimirea juriului! Vedeta a incantat audienta cu o serie de ironii spumoase la adresa rivalei sale, Mihaela Radulescu.

„Precum știti, sunt o iubitoare de oameni și de animale. Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore și… o veveriță. Ei bine, nu am chiar o… fermă. Încă nu am ajuns atât de departe… la fermă! E doar un vis în acest moment. Nu oricine poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva în munți, să am ferma mea, când nu mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că e o variantă foarte bună.

Cred că o să mă adaptez foarte ușor, îmi iau cizmele mele cu care grădinăresc astăzi, alea din cauciuc, costumul ăsta din piele o să-l donez, pentru că nu o să-mi mai fie de folos, și zic că o să îmbătrânesc frumos și demn, revenind la înțelepciunea pământului. Să nu mă căutați, pentru că nu o să-mi iau niciun telefon la mine, pentru că.. uite… numai necazuri îți aduce, mai ales când ești ascultat”, a spus Andreea Marin pe scena IUmor, facand referire la Mihaela Radulescu, prezentatoarea emisiunii Ferma de la Pro TV.

Andreea Marin l-a avut in vizor si pe Mihai Bendeac, pentru care a pregatit o serie de ironii usturatoare.

„Dragul meu, ai reuşit în televiziune, ai reuşit în teatru, ce să-ţi mai spun, pentru toate astea n-am nicio explicaţie. Am vorbit cu mama ta şi mi-a spus că atunci când erai tu mic, tatăl tău credea că n-ai nicio şansă ca actor. Ce vizionar tatăl tău, să-l pupi din partea mea. Bine, acum, în televiziune nu-ţi trebuie neapărat un talent special, şi tu ai demonstrat asta din plin“, a spus Andreea Marin.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Nu vad unde sunt divele.

  • Vai de capu’lor de shtoarfe ratate.Tupeul lor n-are limite.Fara atentie sint terminate.Se inteapa una pe alta de parca dispretul pe care si-l arata una,alteia,ar fi problema de interes national.Am incercat sa vad si eu emisiunea aia faimoasa cu IUmor si mi-e venit sa vars.Cind o vad pe retarda aia boita in culorile vintului turbat si cum se scobeste-n dinti cu unghiile alea false,nu simt decit scirba.Idiotul ala care face pe duru-duru,nu stiu cum il cheama,da’si ala e un timpit de zile mari,un golan fara talent sau vreo inclinatie aparte care sa-ti atraga atentia.Bendeac e un simpatic,e talentat si e clar ca-l duce mintea,dar cind esti inconjurat cu retarzi,ce Dumnezeu sa faci.Cit priveste subiectul interminabil referitor la contrele date una,alteia de catre shtoarfele astea radulescu si marin,eu nu stiu de ce nu-si dau intilnire sa se paruie pina le vine rau si sa ne lase-n pace cu fandoselile lor.Am incercat sa vad clipul cu marin la IUmor si sa dea sfintii daca are pic de umor,o scalimbaita si scremuta de parca cine stie ce rahat a realizat.N-are pic de talent femeia asta,e tuta pe linie.Vrea sa faca pe interesanta si pe talentata?Sa joace in filme pt adulti poate acolo sa-si gaseasca vreo vocatie la citi barbati a schimbat si asta,ca la umor e tragica rau.Niste panarame,marile vedete ale Romaniei.Dumnezeule mare daca asta e nivelul la care s-a ajuns,ramin fara cuvinte.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X