Razboi intre DIVE! Andreea Marin o desfiinteaza pe Mihaela Radulescu: „Inca nu am ajuns la Ferma…”

Invitata pe scena IUmor, Andreea Marin a marcat o aparitie senzationala, spre uimirea juriului! Vedeta a incantat audienta cu o serie de ironii spumoase la adresa rivalei sale, Mihaela Radulescu.

„Precum știti, sunt o iubitoare de oameni și de animale. Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore și… o veveriță. Ei bine, nu am chiar o… fermă. Încă nu am ajuns atât de departe… la fermă! E doar un vis în acest moment. Nu oricine poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva în munți, să am ferma mea, când nu mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că e o variantă foarte bună.

Cred că o să mă adaptez foarte ușor, îmi iau cizmele mele cu care grădinăresc astăzi, alea din cauciuc, costumul ăsta din piele o să-l donez, pentru că nu o să-mi mai fie de folos, și zic că o să îmbătrânesc frumos și demn, revenind la înțelepciunea pământului. Să nu mă căutați, pentru că nu o să-mi iau niciun telefon la mine, pentru că.. uite… numai necazuri îți aduce, mai ales când ești ascultat”, a spus Andreea Marin pe scena IUmor, facand referire la Mihaela Radulescu, prezentatoarea emisiunii Ferma de la Pro TV.

Andreea Marin l-a avut in vizor si pe Mihai Bendeac, pentru care a pregatit o serie de ironii usturatoare.

„Dragul meu, ai reuşit în televiziune, ai reuşit în teatru, ce să-ţi mai spun, pentru toate astea n-am nicio explicaţie. Am vorbit cu mama ta şi mi-a spus că atunci când erai tu mic, tatăl tău credea că n-ai nicio şansă ca actor. Ce vizionar tatăl tău, să-l pupi din partea mea. Bine, acum, în televiziune nu-ţi trebuie neapărat un talent special, şi tu ai demonstrat asta din plin“, a spus Andreea Marin.