Razboi in televiziune! Brigitte Sfat, ATAC NAUCITOR la adresa unei ARTISTE CELEBRE. Uite cine a fost AMANTA fostului sau sot!

Brigitte a plans foarte mult dupa confruntarea cu Cecilia.
Razboi in televiziune! Brigitte Sfat, ATAC NAUCITOR la adresa unei ARTISTE CELEBRE. Uite cine a fost AMANTA fostului sau sot!

Razboi in televiziune! Brigitte Sfat, ATAC NAUCITOR la adresa unei ARTISTE CELEBRE. Uite cine a fost AMANTA fostului sau SOT!

Brigitte Sfat, fosta sotie a lui Ilie Nastase, este din nou in centrul atentiei, dupa ce a creat haos in cadrul emisiunii ‘Ferma’, unde este si concurenta. Extrem de iritata, Brigitte a acuzat-o pe artista Claudia Pavel ca ar fi fost amanta raposatului sau sot, Octavian Sfat.

Asa cum era de asteptat, sora Claudiei Pavel a intervenit in scandal si i-a luat apararea surorii sale, negand informatiile aparute in timpul emisiunii. Mai mult decat atat, Paula Pavel a amenintat ca o va da in judecata pe Brigitte Sfat, precizand ca sora sa nu l-a cunoscut niciodata pe Octavian Sfat.

„Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doiar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, în sud-ul ţării, iar acel bărbat în vest.

Ce treabă să aibă unul cu altul. Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală”, a povestit Paula Pavel in anturajul sau, potrivit click.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X