Război fără sfârșit! Traian Băsescu îl desființează pe Victor Ponta: “Cel mai mare intrigant din politica românească.”

Războiul dintre Traian Basescu și Victor Ponta este departe de a fi încheiat! Cei doi și-au aruncat noi acuzații dure, de aceasta data mărul discordiei fiind lipsa unui grup Pro România in Senat.

Recent, fostul președinte al României, Traian Basescu, a sărit la gâtul lui Victor Ponta, pe care l-a descris drept cel mai mare intrigant din politica românească. Reacția tranșanta a lui Traian Basescu vine la scurt timp după ce Ponta l-a acuzat ca ar face jocurile premierului Viorica Dăncilă.

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

”Ponta este un mincinos de profesie, răspândește minciuna. […] Deocamdată, realitatea v-a demonstrat că Ponta e cel mai mare intrigant din politica românească. Are un singur interes, al lui”, a declarat fostul preşedinte pentru Digi24.

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a plâns că formaţiunea sa nu are grup la Senat nici acum din cauza lui Traian Băsescu.

„Știți de ce n-avem grup? Știți cine a dat telefoane? Domnul Băsescu! Le-a interzis senatorilor PMP, nu cumva să facă grup, că e cu Dăncilă. Vă dați seama că dacă Băsescu o susține pe Dăncilă, suntem pe calea cea mai bună din toate punctele de vedere”, a declarat Victor Ponta.