Răsturnare de situație! Romina Power și Al Bano au fost un cuplu perfect pe scenă, chiar dacă au întâmpinat diferite probleme pe parcursul căsniciei și au pus punct după 29 de ani de relație. Acum, cei doi cântăreți au bucurat milioane de fani.

Răsturnare de situație! Al Bano și Romina s-au reunit pe scena Festivalului de la Sanremo 2020. Cei doi artiști au deschis evenimentul și au fost aplaudați minute în șir de publicul care a rămas profund impresionat.

Răsturnare de situație! Milioane de telespectatori au urmărit momentul

După ce au câștigat trofeul Sanremo în 1984, cei doi artiști au fost invitați pe scenă chiar de fiica lor, Romina Junior. Spre bucuria și emoția publicului au cântat hit-uri precum „Felicita”, „Ci Sara” şi „Cara terra mia”, dar și cea mai nouă piesă, compusă și lansată după 25 de ani, „Raccogli l’attimo”.

Uite povestea celor mai iubiți artiști din Italia

Citește și: Lovitura anului în muzică! Al Bano și Romina Power, apariția care a uimit pe toată lumea

Al Bano, în vârstă de 76 de ani, şi Romina Power, în vârstă de 68 de ani, au format unul dintre cele mai faimoase şi iubite cupluri din industria muzicală italiană. După 29 de ani de căsnicie, cei doi au divorţat precizând că dispariţia fetei lor, Ylenia Carrisi, i-a înstrăinat.

Divorțul nu i-a separat doar în viața privată, ci și în cea profesională.  Pentru o lungă perioadă de timp, Romina și Al Bano nu au mai colaborat pe scenă. Cu toate acestea, după 19 ani, cuplul s-a reunit pe scena unui concert din Moscova, iar un an mai târziu, cei doi au cântat pentru prima dată împreună, în România.