evzmonden.ro Web analytics

Răspunsul lui Huidu: “Criticile vin din partea celor care sunt însetați de răzbunare”

Ușor, ușor, ne-am reobișnuit să-l vedem pe Șerban Huidu între personajele „Cronicii cârcotașilor”.

Răspunsul lui Huidu: “Criticile vin din partea celor care sunt însetați de răzbunare”
Răspunsul lui Huidu: "Criticile vin din partea celor care sunt însetați de răzbunare"

Vedeta, care după accidentul ce a avut loc în urmă cu doi ani a dispărut de pe micul ecran, a apărut în scenetele „Nășicu’!”, de la Cronica cârcotaşilor.

„Când am spus că am nevoie de liniște, am spus că mă retrag din prim – plan, dar nu m-am dezis niciodată de media. Puteţi verifica asta pe blogul meu. Secvenţele cu Năşicu’ sunt de mare actualitate şi nimeni din echipă nu îl putea juca pe Naş mai bine!”, a spus Huidu pentru EVZ.

Producătorul „Cronicuței” a adăugat că se bucură de ceea ce face acum și a lăsat să se înțeleagă că nu ştie ce-i rezervă viitorul.
Multă lume nu a privit cu ochi buni revenirea în showbiz a cârcotașului, mai ales că acesta spusese că nu va mai apărea la televizor, din respect pentru victimele accidentului.
Întrebat dacă simte că și-a trădat promisiunea făcută în urmă cu doi ani, Huidu a răspuns imediat: „Vă rog să verificați ce am spus eu atunci. Nu am trădat pe nimeni și nimic. Criticile vin din partea celor care se cred judecători și care sunt însetați de răzbunare pentru a-și alina propriile eșecuri. Îi asigur că nu mă las!”, a adăugat cârcotaşul.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X