Rareș Bogdan tună și fulgeră. Nu s-a putut abține și a intrat în scandalul momentului

Rares
Rareș Bogdan tună și fulgeră. Nu s-a putut abține și a intrat în scandalul momentului
Autor:

Rareș Bogdan tună şi fulgeră. Într-un mesaj postat recent pe Facebook, Rareș Bogdan și-a exprimat nemulțumirea față de ultima decizie a guvernanților PSD, în scandalul momentului.

Fostul moderator de la Realitatea TV este nemulțumit de decizia ministrului Transporturilor. El spune că acesta ar fi încercat să țină cât mai mult avioanele la sol, astfel încât  parlamentarii din Opoziției să nu ajungă la timp în sala de vot.

”Să ceri să rămână avioanele la sol pentru a nu ajunge parlamentarii la moțiunea de cenzură este cea mai limpede dovadă a mentalității comunistoide. Și nu cred că este un accident. Și-au făcut din minciună și incompetență utilă o profesiune de credință. Trebuie o anchetă parlamentară. Minim! Poate e și ceva penal aici”, a scris europarlamentarul pe pagina personală de Facebook.

”Am uitat să vă împărtășesc un gând: dacă un ministru este în stare de așa ceva, până unde pot merge? Tot ce ni să părea imposibil au făcut: tentative la vedere de confiscare a justiției, cumpărare de putere prin intermediul bugetului, sabotarea banilor europeni, singurii care pot ridica nivelul de trai. Credeți că trădarea este un cuvânt imposibil pentru ei? Întrebare pentru voi: oare există o miză mai mare, statală?”, a mai adăugat politicianul.

Reamintim că Rareș Bogdan a renunțat la cariera de jurnalist pentru cea de politician imediat după ce a fost anunţat drept cap de listă la alegrile europarlamentare, din partea PNL. În locul său, Denise Rifai continuă să dezbată aceleași subiecte fierbinți în emisiuni de seară de la Realitatea TV. Anunțul a fost făcut de Cozmin Gușă.

„De câteva luni, Denise Rifai făcea, 2-3 zile din 5, audiență apropiată și chiar egală cu a lui Rareș, într-un interval foarte greu, 19:00-21:00. S-a impus evident în fața publicului, se bătea cu emisiunile de știri. (…) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realității, e anti-baroni, apără libertatea de exprimare”, a explicat Cozmin Guşă atunci.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X