}

Rareș Bogdan, reacție ULUITOARE: „Din ţara asta niciodată nu a plecat comunismul…”

Rareș Bogdan, reacție ULUITOARE: „Din ţara asta niciodată nu a plecat comunismul…”
Rareș Bogdan, reacție ULUITOARE: „Din ţara asta niciodată nu a plecat comunismul...”
Autor:

Rareș Bogdan, reacție ULUITOARE! Moderatorul cunoscutei emisiuni „Jocuri de putere” de la Realitatea TV a avut o reacție uluitoare în urma scandalul iscat de Oana-Maria Bogdan, o apropiată a lui Dacian Cioloș care este membră a PLUS. Realizatorul a spus, într-o postare pe contul personal de socializare că „un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate”.

„Astăzi citind răspunsul unui lider din opoziţie, a unei domnişoare, mi-am dat seama din nou că poate n-am fost suficient de direct când am avut lideri din opoziţie în platoul meu şi când i-am întrebat pe ce parte joacă spuneau că nu s-au consultat cu partidul. Vă rog frumos să vă clarificaţi.

Ce am citit azi m-a bulversat şi şocat. Mi-am dat seama că din ţara asta niciodată nu a plecat comunismul. Iniţial am crezut că e cantonat în PSD. Aşa pare. Dar în acelaşi timp trebuie să spun că noi nu putem trăi în kibbutz (n.r.: cf. Dex = gospodărie colectivă agrară în Israel). Nu suntem mormoni. Chiar nu putem face orice în grup. Nu putem mânca toţi în cantine. Probabil părinţii unora le-au spus ani în şir că de aia sunt săraci că au şefi bogaţi.

Eu vă spun ceva: de utopiile pe care le-am citit eu azi nici Marx nu era capabil. Când a scris Manifestul Partidului Comunist a încercat să anuleze proprietatea. Cum să anulezi proprietatea?! Nici în sistemele preistorice nu a funcţionat… Nimeni din zona dreptei nu poate gândi aşa. Decât dacă are o neclaritate doctrinară sau cultură politică. Poate învăţa. O poate face tot restul vieţii, nu-i o problemă asta… Nu putem trăi în grup, nici să facem sex în grup şi nici să renunţăm la proprietate”, a spus la începutul emisiunii Rareş Bogdan la Realitatea TV, potrivit capital.ro.

Membra USR, afaltă pe lista de europarlamentari ai alianţei USR Plus, a spus că: „un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparţină unui om, trib, neam sau corporaţie, vom reuşi să convieţuim armonios pe planeta Pamânt. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieţii mele.”

Ulterior, Oana Bogdan a susţinut, referitor la comentariul său pe Facebook în care pleda pentru renunţarea la dreptul la proprietate, că nu vorbea despre „o deposedare forţată a oamenilor” şi că în jurul nostru există totuşi „diferite forme de renunţare la proprietate”, precum Airbnb şi Uber.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Cum puteti sa admiteti Domnule Rares Bogdan sa fiti asa de boicotat la Realitatea tv ,oare nu aveti unde sa va duceti unde chiar sunteti dorit?
    Se vede pe fata ca sunteti boicotat ,aproape injurat de o serie de ciumeti dela Realitatea tv .
    Sau poate va faceti ca nu observati dar se vede clar ca sunteti sabotat de o serie de asa zisi moderatori ,cum ar fi acel Claudiu Popa cred,care e de serviciu dupa masa pe la 4 sau cinci .In fine ,sunt uluit cum puteti sa suportati aceste sabotaje care eu personal cred ca nici Gusa nu e strain sau Hoandra.
    Pacat de emisiunile Dv!!!!
    Asa ,sa nu dati comentariul borfasilor psd-isti dela Realitatea tv!!!!!!

  • „In tara asta prost facuta, c..atii scriu, in loc sa puta…”

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X