}

Dezvăluiri șocante! Rareș Bogdan lovește din nou. Este vorba despre Smiley

Dezvăluiri șocante! Rareș Bogdan lovește din nou. Este vorba despre Smiley
Dezvăluiri șocante! Rareș Bogdan lovește din nou. Este vorba despre Smiley
Autor:

Rareș Bogdan lovește în Smiley. ANAF continuă operațiunea de inventariere a artiștilor și fotografilor de la nunți, iar jurnalistul Rareș Bogdan a publicat, miercuri, pe pagina de Facebook, un document din care reiese că Smiley este datornic la stat. Acesta ar avea de plătit peste 150.000 de lei, pentru depășirea plafonului TVA și nedeclararea veniturilor.

ANAF Argeș informează faptul că în urma verificărilor realizate la persoanele fizice autorizate, reiese că Andrei Maria Tiberiu – Smiley are o datorie de 168.000 lei, ca urmare a depășirii plafon TVA și a neînregistrării tuturor veniturilor realizate, informează Libertatea.

„Pornind de la acest fenomen, AIF Argeș a extins aria de verificarea (sic!) și asupra contribuabililor persoane fizice, analizând pentru început numai numărul de contribuabili înregistrați/autorizați la nivelul AJFP Argeș, unde există înregistrați nu (sic!) număr de 109 persoane autorizate în domeniu interpretare artistică. S-a continuat verificarea prin întocmirea de adrese către primăriile principale din județul Argeș (orașe mari), prin care s-a solicitat numărul căsătoriilor încheiate din (sic!) perioada 2013-2017”, se arată în informarea trimisă la centru.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X