Europarlamentarul PNL i-a răspuns fostei sale colege de la Realitatea, actualmente postul Realitatea Plus, Denise Rifai.

Realizatoarea de televiziune declarase în emisiunea sa că e dezamăgită din cauză că niciun jurnalist de la televiziunea unde lucrează nu a fost invitat la dezbaterea de marți a lui Klaus Iohannis.

Denise i-a adresat lui Rareș Bogdan întrebarea : ”Rareș, ce ai fi făcut în locul meu?”.

La care Rareș Bogdan a răspuns, prin intermediul portalului www.dcnews.ro : ”Aș fi reacționat la fel ca ea. Aș fi reacționat exact ca Denise”.

Rareș Bogdan a continuat : ”Poate chiar și mai dur.

Citește și: Gafă supremă făcută de Denise Rifai. Totul s-a petrecut în direct

Și îi înțeleg supărarea, dar mizez pe capacitatea ei și a celorlalți colegi ai mei de a trece peste lucrurile mai puțin plăcute și a gândi pentru viitor.

Îi asigur că atât președintele, cât și PNL respectă presa, înțelege presa și dorește un parteneriat corect, constructiv și relevant pentru buna informare a cetățenilor României” a spus europarlamentarul.

În spațiul public a circulat zvonul că Rareș Bogdan s-ar număra printre acționarii Realitatea Plus și că acesta ar fi fost motivul pentru care nimeni de la acest post nu a fost invitat la dezbaterea lui Iohannis.

”Asta e o glumă. Realitatea rămâne pentru mine ca televiziunea unde m-am consacrat și o să am întotdeauna o apreciere și o să o sprijin cât pot, pentru că acolo mi-am petrecut șapte ani de viață și am amintiri extrem de plăcute și îi consider pe colegii mei niște profesioniști.

Asta cu acționariatul… mi-ar fi plăcut, dar nu sunt acționar, din păcate”, a conchis Rareș Bogdan.

Răspunsul lui Rareș Bogdan a venit după comentariul acid pe care Denise Rifai la făcut în emisiunea sa, legat de faptul că nimeni de la Realitatea Plus nu fusese invitat la dezbaterea lui Klaus Iohannis.

“Mulțumim frumos pentru invitația inexistentă. Foarte frumos a fost!

Eu nu vreau să-mi închipui ce ar fi făcut Rareș Bogdan dacă ar fi fost în locul meu, în această seară, și nu l-ar fi invitat pe el la această dezbatere.

Și ar fi fost el și cu televiziunea pe care o reprezintă singura televiziune neinvitată la această dezbatere, în condițiile în care este singura televiziune care a mediatizat bătaia încasată de români pe 10 august.

Repet: Rareș, ce ai fi făcut în locul meu?

E o întrebare deschisă la care îți aștept răspunsul.
Rareș, încă o dată: tu ce ai fi făcut dacă ai fi fost în locul meu astă seară?

Erai pe masă, pe sub masă sau pe scaun”, a comentat sarcastic Denise Rifai.