Rares Bogdan da de pamant cu Viorica Dancila! Europarlamentarul NU a avut mila: Va suspectam de altceva

Este de asteptat ca Viorica Dancila sa ajunga candidatul PSD la prezindentiale, iar premierul pare ca se supune. Asa cum era de asteptat, opozitia se amuza copios la auzul vestii, iar Rares Bogdan a avut grija sa ii transmita un mesaj acid liderului social democrat.

Pentru ca Viorica Dancila a marturisit ca este pregatita sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii va cere asta, Rares Bogdan s-a amuzat teribil si i-a transmis un mesaj transant acesteia.

“„O, țară tristă, plină de humor”. Nu știți, e posibil să ia un partid un scor cu minus? Păi ce, credea cineva că-și vor da jos 2 premieri după câteva luni de la câștigarea alegerilor cu 46% și că o vor unge în fruntea Executivului pe această tanti? No vedeți? Orice e posibil. Aloo, doamna Dăncilă, nu de lașitate vă suspectăm, ci de altceva! Suspiciuni rezonabile.”, a scris europarlamentarul PNL pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

In cadrul unui interviu acordat pentru DCNews, Viorica Dancila a declarat ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, insa are anumite conditii: “Nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, atunci voi accepta ceea ce spune partidul.”