Rares Bogdan a spus lucrurilor pe nume! Prezentatorul TV a luat o DECIZIE RADICALA: „Vreau ca Liviu Dragnea sa dispara!”

Rares Bogdan a spus lucrurilor pe nume! Prezentatorul TV a luat o DECIZIE RADICALA: „Vreau ca Liviu Dragnea sa dispara!”
Rares Bogdan a spus lucrurilor pe nume! Prezentatorul TV a luat o DECIZIE RADICALA: "Vreau ca Liviu Dragnea sa dispara!"

Rares Bogdan a spus lucrurilor pe nume! Prezentatorul TV a luat o DECIZIE RADICALA: „Vreau ca Liviu Dragnea sa dispara!”

In cadrul emisiunii ‘Jocuri de putere’, Rares Bogdan a oferit dezvaluiri despre intrarea sa in politica, cat si despre afilierea la PNL. Reamintim ca in urma cu o saptamana prezentatorul TV a oferit primele detalii pe marginea acestui subiect.

Rares Bogdan este mai hotarat ca niciodata si isi doreste ca:  „Dragnea Liviu Nicolae şi ai săi să dispară, pur şi simplu, din spaţiul public, să fie aruncaţi la lada de gunoi a istoriei” şi a precizat că, probabil, va face pasul spre politică, mai precis spre PNL.

„Dragnea Liviu a promis că se va ocupa de toţi, dar şi de „vedetele care se urcă pe nişte liste”. Eu nu am făcut pasul. Probabil îl voi face, spre disperarea lui, probabil nu. Vom vedea.

Cert este că, dacă îl voi face, îl voi face fără nicio problemă la Partidul Naţional Liberal şi voi lupta pentru un front comun PNL, USR + PMP, tocmai pentru ca Dragnea Liviu Nicolae şi ai săi să dispară, pur şi simplu, din spaţiul public, să fie aruncaţi la lada de gunoi a istoriei, pentru că nu poţi să încaleci România şi să o pui în genunchi.

Sigur că nu pot decât să mă bucur că Dragnea nu are somn de mine”, a declarat Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

Recent, Rares Bogdan a vorbit despre viitoarele sale intentii, inclusiv despre posibilitatea de a deveni europarlamentar PNL.

Celebrul prezentator TV sustine ca nu va renunta la presa, chiar daca va hotara sa se alature partidului PNL, in calitate de europarlamentar. Mai mult decat atat, Rares Bogdan a declarat ca pe 21 Martie va anunta decizia sa oficiala.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Noi vrem ca rares bogdan si rifai sa dispara pentru totdeauna ,mai djte naibii rares cu propaganda ta stupida. Falsul patriot de unde naiba ai acumulat atat de multa ura? Rsti un nemernic.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X