Rareș Bogdan a primit o lovitură grea: Își asumă cum comunică și ce spune!

Fostul moderator TV Rareș Bogdan a lansat informația conform căreia, alegerile anticipate vor fi organziate cel târziu în aprilie. În acest sens, jurnalistul a fost criticat de colegii săi de partid.

Rareș Bogdan a primit o lovitură grea. Recent, Rareș Bogdan a răspândit o informația privind organizarea alegerilor anticipate în aprilie. Această expunere este contrazisă de colegii săi din PNL, dar și de Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.

„Rares Bogdan a exprimat o idee (…) fiecare membru isi asuma cum comunica si ce spune. Reiau ce a zis presedintele (Ludovic Orban) mai devreme: in conditiile in care exista sanse reale o vom face, altfel nu”, a zis liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, s-a delimitat de asemenea de afirmațiile lui Bogdan. Acesta a fost întrebat dacă își va da întradevăr demisia în februarie pentru organizarea anticipatelor.

„Rares Bogdan nu a participat la sedinta BEX de azi, nu stiu de unde are informatia”.

Mai mult, ludovic Orban a spus că anticipatele vor avea loc mai târziu, pe data de 14 iunie, în același timp cu alegerile locale.

„Alegerile locale pot fi organizate între 24 mai şi 14 iunie. În cazul în care s-ar organiza în data de 14 iunie, s-ar putea derula calendarul până la data de 14 iunie”, a spus Ludovic Orban.