Rares Bogdan a iesit la atac! Europarlamentarul a scos la iveala minciuna din spatele realizarilor PSD: “Ipocriti si mincinosi!”

La scurt timp dupa ce Lia Olguta Vasilescu l-a criticat pe Klaus Iohannis, Rares Bogdan a iesit la atac si a transmis un mesaj dur pentru PSD-isti, pe care ii acuza de ipocrizie si minciuna.

„Ipocriti si mincinosi!

Dar in ultimii mai bine de 7 ani de cand sunt la putere neintrerupt, la care se adauga ceilalati 16 ani, adica 23 de ani din 30, ce naiba au facut???? Astia au fost in stare sa inaugureze un Santier, adica asa zisa incepere a lucrarilor(!!!!) si pana si acolo au mintit, au pus bordurile pe un teren privat!!!!”, a comentat Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Reacția sa vine în contextul atacului lansat de Lia Olguța Vasilescu la adresa președintelui Klaus Iohannis. Liderul PSD l-a întrebat pe Facebook, pe președinte, dacă i-a plăcut drumul până la Craiova.

Mai mult chiar, Lia Olguța Vasilescu i-a transmis șefului statului că, dacă o numea la Ministerul Transporturilor, până acum jumătate din drum era deja făcut.