Raport TERIFIANT în cazul morții Mădălinei Manole: ”Aceasta este o crimă!”

Raport TERIFIANT în cazul morții Mădălinei Manole: ”Aceasta este o crimă!”
Raport TERIFIANT în cazul morții Mădălinei Manole: ”Aceasta este o crimă!”
Autor:

Raport TERIFIANT în cazul morții Mădălinei Manole! Reamintim că pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare, în locuința ei din Otopeni. Atunci, soțul ei, Petru ”Puiu” Mircea a declarat anchetatorilor că s-a sinucis ingerând otravă. Anchetatorii din România au concluzionat același lucru, însă Biroul Federal de Investigații spun contrariul.

FBI a anchetat cazul morții cântăreței Mădălina Manole. La caz au participat Mihaela Brooks, o românca din Canada care a cercetat pentru FBI moartea regretatei artiste alături de celebrul psiholog, Pete Klismet. Cei doi au făcut mărturisiri uluitoare într-un interviu în America, menționând că a fost o crimă, nu o sinucidere.

„Mădălina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atât de populară era în România! Era căsătorită, avea un copil şi a fost găsită într-o dimineaţă după ce s-a sinucis prin ingerarea unei cantităţi mari de otravă extrem de toxică. Cantitatea pe care a băut-o ar fi probabil suficient de mare încât să ucidă 3 sau 4 elefanţi. Am primit informaţii despre acest caz, raportul de la autopsie, imagini cu locul faptei. Poliţia a vorbit imediat despre o sinucidere.

Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă! Fie că vă convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc în sprijinul afirmaţiei mele! Voi puteţi să redeschideţi şi să anchetaţi din nou cazul, eu nu sunt un poliţist şi cu siguranţă nu am nicio autoritate în România, aşa că nu vă pot spune să o faceţi. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici vă ocupaţi voi”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”, potrivit antena3.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X