Ramona Bădescu a acordat recent un interviu pentru ziarul Click!, în care a dezvăluit detalii neștiute despre noua sa viață de mămică. Pe 17 septembrie, anul trecut, a născut un băiețel perfect sănătos, la 50 de ani.

De aproape șase luni de zile, universul frumoasei actrițe este unul complet nou. Viața sa înseamnă fiul său, cu tot ceea ce implică îngrijirea unui bebeluș: masă, baie, joacă, atenție, somn, iubire. Multă iubire.

Program fix pentru fiul său

Actrița a vorbit despre programul fiului său. „Am reușit să îi fac un program de somn și intră deja într-o rutină a lui. Se trezește de obicei la ora 7.30 dimineața, îl schimb, mai petrecem timpul nostru în care ne pupăm și vorbim și la ora 9 păpăm. Ne uităm apoi puțin la televizor, îi place mult telejurnalul. Apoi mai doarme 20 de minute, în timp ce eu mai îmi fac un dus și mă fardez.”

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

„La ora 13.00 ia prânzul, pe care i-l pregătesc eu personal, îi fac diverse zarzavaturi, legume, pe care i le pasez la  blender.

Am început să îi pun și puțină cărniță albă. Diversificarea am început-o din luna a patra, cu fructe, și din a cincea lună am început cu legume și supică, iar de la 5 luni și jumătate îi dau și carne albă.

După masa de prânz, mai doarme puțin, iar când se trezește ne jucăm, ne mai uităm împreună la un serial de-al meu preferat de pe RAI 1. Am început să îi vorbesc și în limba română, apoi în engleză, apoi o sunăm pe Facetime pe bunica și pe bunicul. Mai luăm apoi și gustarea de fructe la ora 16.30, atât crema de legume, cât și fructele pasate i le fac eu, prospete, acasă”.

Ramona Bădescu e mamă 100%

Actrița este hotărâtă să-și crească fiul singură: „Câteodată mai reușesc să mai ies și eu la cumpărături pentru a lua necesarul pentru el. Chiar dacă am ajutor, trebuie să fac totul eu pentru copilul meu! Nu las pe nimeni să îmi cumpere lucrurile pentru băiețelul meu.

Când vine ora de  baie, la 19.30, tot eu mă ocup și de băiță și de masajul de după. Consider că sunt lucruri extrem de intime și personale. Cred foarte mult în ceea ce înseamnă energie și atingere. Copilul l-am făcut ca să îl cresc eu, nu altcineva! Eu sunt mama lui! Ajutorul este important, dar mama este cea care știe exact nevoile copilului.

În momentul de față am o exclusivitate cu fiul meu! M-au chemat la emisiuni, dar nu se poate, sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Ramona Bădescu își păstrează viața privată

Ramona Bădescu nu vrea să dezvăluie nimic despre tatăl copilului. „Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales.”

Actrița ar dori ca botezul fiului său să aibă loc „la Vatican, dar încă nu am stabilit data, urmează să ne ocupam de acest aspect!” Ea intenționează ca prima vacanță a micuțului să fie în Sicilia „pământul bunicilor, străbunicilor și familiei băiatului meu”.