Rămâi mut! Uite ce legătură SECRETĂ a existat între Marcel Toader și Andreea Marin

Din nefericire, Marcel Toader a murit sâmbătă, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Această veste a căzut ca un trăsnet peste familie, dar și peste toți cei care l-au cunoscut. Nimeni nu se aștepta ca omul de afaceri să moară la doar 56 de ani.

Marcel Toader este cunoscut în lumea mondenă pentru relațiile tumultoase și slăbiciunea pentru sexul frumos. Printre femeile frumoase din România pe care le simpatiza omul de afaceri se număra și celebra prezentatoare TV Andreea Marin, pentru care a arătat un maxim interes.

Citește și: Cum arata barbatul ideal in viziunea Andreei Marin: "Fără aceste calități, nu văd decât slăbiciuni"

În urmă cu doi ani, pe când era căsătorit cu solista de muzică populară Maria Constantin, fostul rugbist a recunoscut că o „simpatizează” pe Zâna Surprizelor, însă nu a exista nicio relație de dragoste între cei doi.

„Normal că Andreea îmi plăcea şi-mi place ca femeie, dar între noi n-a fost nimic. La acea vreme, eu eram însurat cu mama lui Max. Eu şi Andreea am ieşit de câteva ori împreună, dar nu singuri, ci în grup. Nimic mai mult, doar i-am sponsorizat emisiunea de câteva ori”, declara Marcel Toader la vremea respectivă.

„Nu pot să mint, mi-a plăcut de ea şi ca femeie, şi ca profesionistă. Doar că, la acea vreme, era amândoi puţin căsătoriţi. Am ieşit de câteva ori cu grupul cu care lucra, cu corpul de balet”, a mai spus Marcel Toader.