}

Raluca Moianu, PRIMA APARITIE la TV dupa MOARTEA sotului sau, Marius Ancuta: „Ne-a lasat singure…”

Raluca Moianu, PRIMA APARITIE la TV dupa MOARTEA sotului sau, Marius Ancuta: „Ne-a lasat singure…”
Raluca Moianu, PRIMA APARITIE la TV dupa MOARTEA sotului sau, Marius Ancuta: "Ne-a lasat singure..."

Raluca Moianu a trecut printr-un moment dramatic in vara acestui an! Barbatul vietii sale, Marius Ancuta, a murit la varsta de 50 de ani. In ciuda faptului ca au trecut printr-un divort dureros, cei doi au hotarat sa se impace si sa isi continue viata fericiti, insa… nu pentru mult timp.

Dupa moartea sotului ei, Raluca Moianu si-a facut aparitia la TV pentru prima data si a facut dezvaluiri pline de tristete despre perioada neagra care i-a marcat existenta.

„Sunt bine, am un copil şi pentru el sunt bine. Eu sunt o persoană puternică. Mi-a spus înainte să plece că pleacă liniştit că ştie că sunt lângă Mara. Mario nu ar fi vrut să se ştie că este bolnav. La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine. După operaţie s-a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. Este clar că în România este bine să fii sănătos. În luna mai a comentat meciuri, a făcut un efort extraordinar. Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure”, a spus Raluca Moianu la „Agenția Vip”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X