Raluca Moianu își varsă lacrimile, după moartea soțului său! La nici doi ani de la moartea soțului său, văduva lui Marius Ancuța încă își varsă lacrimile. Raluca Moianu a făcut echipă cu fiica sa ca să poată trece peste această tragedie.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, Raluca Moianu a spus cât îi este de greu fără cel care i-a declarat iubire veșnică. Vedeta TV spune că nu-i este ușor să fie și mamă și tată pentru fiica lor, Mara, în vârstă de 14 ani.

“Eu și Mara suntem o echipă. Tati, când a plecat, știa că o să avem grijă una de alta, și asta facem. Nu e ușor să fii părinte singur, dar important este nu să te gândești că ești singur, ci că ești sănătos și că poți să faci anumite lucruri și că trebuie să ai grijă de copilul tău. Și atunci, cumva, totul merge înainte”, a spus Raluca Moianu.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

De când au rămas singure, relația mamă-fiică este extrem de solidă: „Mara mă supune la provocări în fiecare zi, deci în fiecare zi există o problemă pe care trebuie să o trecem cu brio. E complicat când ai copil adolescent, dar, în același timp, este extraordinar de frumos. Eu sunt o mamă destul de modernă, ea zice că sunt cool. Colegii ei mă plac foarte tare și ea spune despre mine că sunt mai populară decât ea, uneori, printre colegii ei. Și eu mă bucur de faptul că are încredere în mine, de faptul că și colegii ei mă privesc așa, ca pe o soră mai mare, dar în același timp nu uit că sunt totuși mamă și mai impun restricții, mai creez reguli. În momentul acela devin nepopulară, dar îmi asum”, a mai povestit ea pentru aceeași sursă.

Raluca Moianu nu și-a refăcut viața sentimentală, deși a avut nevoie de o perioadă în care să își aline suferința: „Am învățat că, în viață, nu trebuie să mai spui: «Niciodată nu am să fac asta» sau «Eu nu o să mai fac asta». Nu caut în acest moment să am o relație. Am avut nevoie de o perioadă în care mintea mea și sufletul meu să fie împăcate și cumva să trec peste durerea acelui moment. Au fost doi ani foarte complicați, pentru că întâi l-am pierdut pe tata, apoi Mario (n.r. – Marius Ancuța) s-a îmbolnăvit și apoi l-am pierdut și pe el. A trebuit să mă concentrez pe copilul meu și cumva, ultimul lucru la care m-aș fi gândit ar fost să îmi refac viața așa, imediat. E adevărat că a trecut aproape un an și jumătate de la pierderea lui. Dacă, într-o zi, o să vină cineva potrivit în viața mea, atunci, da”, a încheiat Raluca Moianu.