Raluca Badulescu, asa cum nu ai mai vazut-o! Este incredibil cum arata jurata de la ‘Bravo ai stil‘, fara peruca.

Recent, Raluca Badulescu a fost surprinsa fara peruca, purtand totusi o sapca. Chiar si asa, in timpul unei conversatii cu Catalin Botezatu, vedeta a fost surprinsa inainte sa isi puna sapca.

Motivul pentru care poarta peruca

“Eu am părul tot blond, lung, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, a declarat Raluca Badulescu, potrivit wowbiz.ro.

Cum si-a descoperit pasiunea pentru moda

Citește și: „Bravo, ai stil!” O nouă celebritate intră în competiție, din această săptămână. Despre cine este vorba?

“Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch apparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit”, a spus Raluca Bădulescu, citează libertatea.ro.

Raluca Badulescu fara peruca