evzmonden.ro Web analytics

Raluca Arvat, DEZVĂLUIRI SURPRINZĂTOARE! Prezentatoarea TV a făcut un ANUNȚ SURPRINZĂTOR

Raluca Arvat
Raluca Arvat, DEZVĂLUIRI SURPRINZĂTOARE! Prezentatoarea TV a făcut un ANUNȚ SURPRINZĂTOR

Raluca Arvat face dezvăluiri surprinzătoare la 3 ani de la nașterea fiului său. Chiar dacă are 42 de ani, prezentatoarea TV se gândește serios să-și mărească familia.

Raluca Arvat s-a reîntors pe micul ecran de doar doi ani și pare dispusă să ia o mică pauză pentru a intra în concediu de maternitate, potirvit libertatea.ro.

Prezentatoarea telejurnalului de la ora 19, de pe TVR 2, a povestit în exclusivitate pentru sursa citată că o fascinează rolul de mămică și că își dorește să mărească familia.

 „Tudor o să facă 3 ani pe 23 martie. Nu-mi vine să cred că au trecut 3 ani. Trebuie să facem petrecere cu familia, petrecere cu prietenii părinților, petrecere cu prietenii lui și uite așa o să petrecem trei zile și trei nopți că doar suntem români. Trebuie să sufle în lumânare de trei ori”, a povestit Raluca.

Raluca Arvat a mărturisit că a uitat complet de perioada de refacere după operația de cezariană, de nopțile nedormite sau de orice durere, așa că ar mai repeta experiența. Mai precis, prezentatoarea știrilor de weekend de la TVR2 a recunoscut: „Știrea e că mai veau un copil. Să dea Dumnezeu să fie, surioară, frățior. Noi mai vrem”, a declarat Raluca Arvat.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X