}

Raluca Arvat, ADEVĂRUL despre plecarea ei de la PRO TV. Fanii sunt în STARE DE ŞOC

Raluca Arvat, ADEVĂRUL despre plecarea ei de la PRO TV. Fanii sunt în STARE DE ŞOC
Raluca Arvat, ADEVĂRUL despre plecarea ei de la PRO TV. Fanii sunt în STARE DE ŞOC
Autor:

Raluca Arvat, adevărul despre plecarea ei de la Pro TV. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru adevarul.ro, Raluca Arvat a vorbit despre motivele care au stat în spatele plecării sale de la Pro TV. Vedeta, care a devenit mama unui băiețel, a spus cum a fost plecarea ei de la Pro TV și mutarea la TVR.

“Simţeam să fac o schimbare şi în plan profesional, mai ales că viaţa mea s-a schimbat cu totul de când s-a născut copilul meu  şi m-am bucurat când a venit această propunere de la TVR. (n.r. – de a prezenta „Telejurnalul“, de la TVR 2. S-a întâmplat pur şi simplu, aşa cum se întâmplă în viaţă, în general. Am fost doi ani în concediul de maternitate şi mă întrebau colegii ce vreau să fac când o să mă întorc.

Eu am fost deschisă oricăror propuneri şi posibilităţi. Eu am prezentat ştiri generaliste la o televiziune locală din Braşov, înainte să ajung la pupitrul ştirilor sportive de la ProTV, aşa că mi-au rămas în suflet ştirile generaliste. Mi-era dor. M-am întors la prima mea dragoste, ca să zic aşa”, a afirmat Raluca Arvat.

În același interviu, Raluca a povestit cum a fost primită de colegii din TVR și cum a fost prima zi de Telejurnal: “Şi ei au fost oarecum surprinşi de faptul că am trecut de la sport la ştiri. M-am reîntâlnit aici cu oameni cu care am lucrat şi înainte, la ProTV, pe când eu eram corespondent al ProTV Braşov şi colaborăm cu ei. Lumea e mică. M-au primit cu braţele deschise. Am avut foarte mari emoţii în prima zi, dar era normal să fie aşa, venind după o pauză de un an şi jumătate în care am stat acasă în concediu de creştere a copilului, şi mai ales că aveam parte de un nou început. Eu mă implic foarte mult emoţional în toate proiectele mele şi în tot ce fac”, a încheiat fosta știristă a trustului Pro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X