RĂDULEASCA a recunoscut! Adevărul despre POZELE SEXY ale juratului de la Românii au talent

RĂDULEASCA a recunoscut! Adevărul despre POZELE SEXY ale juratului de la Românii au talent
RĂDULEASCA a recunoscut! Adevărul despre POZELE SEXY ale juratului de la Românii au talent

Mihaela Rădulescu știe cum să se facă remarcată. Fără inhibiții, jurata de la „Românii au talent” a publicat pe pagina ei de socializare o imagine sexy și câteva cuvinte care o definesc. Fotografia în care o vestă abia îi acoperă sânii este făcută în fața unui avion. Alături, Răduleasca oferă un sfat pentru toți cei care o urmăresc pe Facebook:  „Sa ai curaj sa fii tu insuti cand iesi in lume, sa ai indrazneala de a purta ce vrei, de a tine la vedere tatuajele, de a-ti vopsi parul in ce culoare ai chef…Sa ai curaj in fata prostilor, sa ai zambet in fata dusmanilor, sa iti asumi cine esti si ce faci, fara sa sufere nimeni din vina ta, sa ai liniste cu tine insuti, ca sa poti visa in pace…, ca sa poti crea… Sa traiesti ce simti TU… Sa iubesti pe cine vrea inima ta… Despre asta e viata – despre a indrazni. Nimeni nu reuseste fara indrazneala. Learn to love what you’ve been taught to fear – asta scrie pe mana mea stanga. Un fel de …invata sa iubesti exact ceea ce te-a speriat mereu… Un week end diferit:), in care sa exersati mai mult…indrazneala !”, a scris Mihaela Rădulescu.

mihaela radulescu

Imaginea nu este postată întâmplători. În urmă cu câteva zile, jurata de la Românii au talent a explicat de ce se pozează în asemenea ținute. „Si de ce pune numai poze despuiata la varsta ei?”, a sunat întrebarea, camuflată într-un dialog imaginar. „Pentru ca poate. Pentru ca are cu ce. Pentru ca si asta face parte din mintea ei si din planul ei . Vrea sa schimbe mentalitati, vrea sa arate si femeilor si barbatilor ca varsta e o cifra si ca starea de spirit si felul in care traiesti si gandesti conteaza. Vrea sa destupe minti ca ale tale si ale altora, care cred ca femeile de peste 40 de ani sunt duse sau ca ar trebui sa renunte la iubire, la sex, la fericire, la pasiuni, la…tot, doar pentru ca „nu se cade”. Cred ca fata asta stie exact ce vrea de la viata si ne arata si noua, simplu si generos. De-aia cred ca te enerveaza, ca nu poti sa fii ca ea, ca nu poti sa faci ce face ea. Si, mai stii ceva ? Nu de asta isi bate gura, nu trebuie sa fii ca ea, ci doar sa te inspiri si sa fii tu insati”, a fost răspunsul Mihaelei la comentariile pe această temă.

radulescu_5

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X