Radu Vâlcan și Adela Popescu se iubesc ca în prima zi. Într-o declarație recentă, Radu Vâlcan dezvăluie nu doar secretul succesului de cuplu, cât și ce îi place mai mult la iubita sa.

Este ca o declarație de dragoste, cu o zi înainte de Valentine’s Day, nu credeți?

„V-am mai spus că îmi place de ea naturală și nemachiată, nu-i așa? Că mi-e dragă dimineața, ciufulită și adormită și seara, când vine de la alergat cu părul prins într-o coadă simplă, în pantofi sport și cu echipament lejer.

Să vă mai spun ceva: nu îmi place cu tocuri. Când o văd cum se înalță pe tocurile acelea amețitoare, în rochia nițel strâmtă, cu rujul perfect aplicat, o admir ca un bărbat ce sunt și apoi mă gândesc cam cât de chinuită o fi :) Oare, nu o dor picioarele? Oare, nu o strânge rochița? Cum o sărut acum cu tot rujul acela?

Am fost suficient de clar, zic eu, mie îmi place natural. Îmi plac rochițele acelea de vară lejere și balerinii.

Îmi place să o văd cum merge relaxata, așa, ca un spiriduș și cum rade liniștită. Să mă ierte partea masculină direct interesată, dar eu așinterzice tocurile și platformele.

Pentru că nu văd feminitatea în tocuri cui, ruj roșu și piele mulată, ci în zâmbete naturale, păr lăsat liber, fără fixativ sau spumă, în ochi strălucitori și nerimelați.

Văd feminitatea în atitudine, în mâini îngrijite frumos, în aroma ei proaspăta, în vocea caldă care nu urcă niciodată și care, Doamne-ferește, n-ar rosti nici un cuvânt urât.

Nu văd feminitatea într-un dulap plin (de sclipici și pene), ci în bun gust și prospețime. Pentru că mie îmi place ea, FEMEIA. Ființa dulce și liniștita, care nu trebuie să se urce pe tocuri ca să ajungă la inima mea!” a scris Radu Vâlcan pe blocul său.