evzmonden.ro Web analytics

Radu Vâlcan, despre meseria de tătic: “Plânsul lui este o lecţie…”

Radu Vâlcan, despre meseria de tătic: “Plânsul lui este o lecţie…”
Radu Vâlcan, despre meseria de tătic: "Plânsul lui este o lecţie..."

Radu Vâlcan se numără printre cei ma sexy tătici din România. Are parte de provocări zilnice, de când soţia lui, Adela Popescu, a născut un băieţel. Actorul a povestit pentru EVZ că îşi ajută soţia şi schimbă scutece zilnic.

“Am spus acum o vreme că fiul meu are un caca adorabil. Mereu am pregătit un scutec plin de iubire şi ataşament. Plânsul lui este o lecţie la care suntem prezenţi necondiţionat. Când plânge, el este stăpân, noi suntem doar nişte supuşi gata să-i satisfacă orice dorinţă”, a spus actorul.

Tot mai mulți tătici se declară „cool”, dar Radu spune că el nu este un exemplu bun pentru fiul său.

Pot să zic despre mine că nu ştiu să mă îmbrac, deci nu sunt un exemplu bun pentru el, sunt uneori ursuz, sunt greu abordabil, iubesc intimitatea, te ascult doar dacă ai ceva de spus, nu îmi plac interviurile (doar când am ceva de spus despre un proiect anume), camerele video mă intimidează, nu îmi place să merg la mall, aglomeraţia îmi provoacă atac de panică. Ai zice că sunt cel mai puţin… cool tătic. Dar eu văd altfel lucrurile. Visez să stau la o bere pe veranda casei mele, să-mi admir nepoţii, să mă ia băiatul meu la meciul Stelei din finală UCL… Visez să schimb scutecele nepoţilor mei. Îmi doresc să fiu cel mai bun prieten pentru ei, bătrânelul de încredere, sfătuitorul ideal, ăla cool de pe verandă!

Tags: , ,
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X