Jurnalistul și scriitorul Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, a scris pe propria pagină de socializare câteva comentarii foarte acide la adresa liderului USR, Dan Barna.

Herjeu îi reproșează lui Barna atitudinea pe care a avut-o atât în timpul campaniei electorale, cât mai ales după ce a pierdut cursa spre turul al doilea al prezidențialelor.

”Barna a afirmat la Digi24 că nu prea are ce să-și reproșeze și că nu-și dă demisia, căci nu e laș!

Așadar, asumarea eșecului înseamnă lașitate!

Recunoașterea faptului că scandalul cu șmecheriile tale cu fonduri europene a îndepărtat sute de mii de votanți USR e lașitate!

Citește și:

Asumarea responsabilității pentru inventarea și protejarea camaradului miniCaramitru, împuțind spațiul public cu extremismele lui, e lașitate?

Conștientizarea faptului că disprețul profund al găștii tale pentru oricine nu mișcă în bula ta a îndepărtat mulți oameni de valoare e lașitate?

Oau, ce președinte ai fi fost!

Sper ca fanii tăi să simtă acum că le-ai meritat votul! Și ei pe tine!

Recunosc acum public: am un mare regret că nu a intrat Barna în turul 2.

Nimic nu m-ar fi ajutat mai mult să scriu al doilea volum al Tratatului despre manipulare decât ceea ce ar fi putut fi, dar nu va mai fi, confruntarea titanică și fratricidă dintre facțiunile de propagandiști desprinse din divizia creată de oamenii din culise în 2004.

Citește și:

După ce l-au servit cot la cot pe Băsescu și camarila lui macovisto-udristă, apoi pe Iohannis și inactivitatea lui so-lem-nă, acum s-ar fi văzut nevoite să-și folosească arsenalul (rodat 15 ani) una împotriva celeilalte, pe viață și pe moarte.

Căci numai ale câștigătorilor ar fi fost virginele promise de servicii! Și banii, desigur”, a scris Radu Herjeu pe propria pagină de socializare.