Radu Banciu sterge pe jos cu Viorica Dancila! Atac DUR: “Doamna Dancila este un fel de coana Leana vaduva.”

In cadrul unei editii recente a emisiunii pe care o prezinta, Radu Banciu a vorbit despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, care la sfarsitul saptamanii trecute au fost prezenti la Sulina.

In timpul vizitei, noii lideri PSD au jucat ping-pong, au renuntat la hainele oficiale, au umblat desculti pe plaja si s-au comportat ca si cand ar fi in vacanta.

”Acest triumvirat Dăncilă – Teodorovici – Mihai Fifor, marii câștigători ai Congresului PSD, au fost împreună la Sulina, idilic spațiu pentru luna iulie. (…) Doamna Dăncilă, păstrând proporțiile, este un fel de coana Leana văduvă, în sensul în care ea nu apare niciodată cu tovarășul lângă ea. Doamna Dăncilă este un specimen cum, deocamdată, politica românească de înalt nivel n-a mai avut”, a comentat Banciu.

Citește și: Opinie dura! Radu Banciu, despre Sorina Pintea: Crima este pe același palier cu corupția

”Partida de ping-pong cu Eugen Teodorovici este exact ca aia cu cercul, când Nicolae Ceaușescu se juca cu Ion Iliescu și cu coana Leana, aruncau cu cercul. (…) Astăzi, doamna Dăncilă joacă ping-pong cu Teodorovici, prezidențiabilul PSD. Vedeți cum toate se potrivesc pe lumea asta?Ăsta este exact nivelul acestor oameni”, a mai spus Radu Banciu.