Radu Banciu, IRONII ACIDE la adresa lui Liviu Dragnea: „Un bandit la drumul mare…”

Radu Banciu, IRONII ACIDE la adresa lui Liviu Dragnea: „Un bandit la drumul mare…”
Radu Banciu, IRONII ACIDE la adresa lui Liviu Dragnea: „Un bandit la drumul mare...”
Autor:

Radu Banciu a declanșat ironii acide în emisiunea „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, la adresa președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Ultima ieșire a liderului social-democrat a fost aspru criticată de jurnalistul Radu Banciu: „Şi PSD ar putea să dea o ordonanţă de urgenţă să vină octombrie mai repede şi dacă se poate să nu mai plece niciodată întrucât vom avea marea sărbătoare a gastronomiei şi a băuturilor româneşti. Este o iniţiativă a PSD -ului pus pe treabă pentru că tot detestă ei tot ce vine din import. Este o lege, legea 79/2019, privind instituirea Zilei Naţionale a Gastronomiei şi a Vinului Românesc, actul a fost publicat în Monitorul Oficial. (…)”, a comentat jurnalistul.

Banciu a continuat seria atacurilor fără perdea la adresa lui Dragnea. “Acuma, dacă îl ascultăm pe Liviu Dragnea, şi nu avem încontro, vorbele lui vor străbătate probabil sufletele a generaţii de români: „nu există nuntă fără sarmale şi nu există campanie militară românească fără fasole la cazan, ca să nu vorbim de ghiveciurile mănăstireşti care însoţesc acest neam ortodox de-a lungul postului”. (…)

Domnul Dragnea, care nu este nici ortodox, nici creştin, nu este decât un bandit la drumul mare, s-a apucat să vorbească în numele poporului că nu există nuntă fără sarmale. Ar fi bine să fie aşa, dar, din păcate, cei mai mulţi români nu văd să mănânce sarmale o dată pe an, trăiesc într-o sărăcie lucie, de unde sarmale?”, a mai spus iritat Radu Banciu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X