Radu Banciu, realizatorul de televiziune a avut aseară, la B1, în emisiunea sa, un discurs legat de ”disputa momentului”, considerată de acesta una ”absolut ridicolă”, cu referire la moțiunea împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu.

Banciu spune că Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe, este ”golanul principal”, care ”se golănise mai mult” în ultima perioadă.

„Ăștia doi- Teodorovici și Cîțu n.r.- au ceva de împărțit și o să împartă în fața noastră, a tuturor. Eugen Teodorovici a anunțat depunerea moțiunii simple (…) care-l vizează pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. (…) Nu care Guvernul prin asta, dar poate să cadă ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, care nici n-a apucat bine să se așeze în jilț. Sigur, el nu are nicio vină din punctul ăsta de vedere, cum să-l dai afară după două săptămâni? Dar el și-a permis să-l facă Al Capone pe Eugen Teodorovici. Asta n-a suportat omul nostru, deși cred că era ofertant să-i spui așa. E ca și cum tu ai fi un bătăuș de Giurgiu, te bați la nunți, la parastase și vine unul și spune că ăsta se bătea ca Pablo Escobar. Păi nu te avantajează? (…) Putea să dea un exemplu mai interesant, dar nu-l ducea capul pe Florin Cîțu, el este un finanțist, ce exemple să vă dea? Din lumea finanțelor? Păi nu citește ziare financiare, nu e treaba lui. El a venit aici probabil să facă niște afaceri, dar nu poți să-i pretinzi performanță după două săptămâni, așa că e o ieșire pe nervi, pe orgoliu, pe ranchiună, pe vendetă, a acestui Eugen Teodorovici” a fost comentariul lui Radu Banciu, potrivit B1.ro.

Citește și: Opinie dura! Radu Banciu, despre Sorina Pintea: Crima este pe același palier cu corupția

Reamintim că Radu Banciu a comentat sedinta CEx a PSD-ului, in care Marcel Ciolacu a preluat fraiele partidului.

“A fost o bălăcăreală monstruoasă. (…) Ca un făcut, lider a ajuns Marcel Ciolacu, care nu este nici pe departe un nou start în PSD. El este un PSD-ist care provine din anturajul apropiat al lui Liviu Dragnea, este cel care dădea la vâsle atunci când Liviu Dragnea îl învăța pe Sorin Grindeanu să pescuiască. (…) Ciolacu rimează cu ciolanul din PSD, aproape că nici nu se putea un nume mai potrivit.

Citește continuarea…