Realizatorul emisiunii ”Lumea lui Banciu” vrea o cu totul altă abordare în cadrul programului pe care îl prezintă la postul B1.

Fără a da amănunte prea multe, Radu Banciu spune că e necesar ca evenimentele să fie privite din mai multe unghiuri, din punct de vedere jurnalistic.

Radu Banciu tocmai ce s-a întors din concediu, remarcă portalul www.evz.ro, și încă din prima ediție de după vacanță, de ieri seară, și-a anunțat în fața telespectatorilor intențiile.

„Iată-ne, dragi prieteni, după această vacanță de tip Turcescu. Ne-am retras și noi vreo 40 de zile.

Turcescu, de obicei, cam șase săptămâni avea în vacanța de vară, dar nu era nimeni indignat în afară de mine pe tema asta.

Citește și: Opinie dura! Radu Banciu, despre Sorina Pintea: Crima este pe același palier cu corupția

Așa că îmi face plăcere să o reamintesc acum. Ideea este că vremurile sunt aceleași: 40 de zile la scara timpului nu înseamnă nimic. 40 de zile de emoții, de căldură, de isterie – fiecare le-a trăit cum a putut.

La aceleași vremuri, aceiași oameni. Adică tot noi, până la urmă, în această misiune, să-i spunem, jurnalistică.

Până la urmă, nu suntem decât niște simpli jurnaliști. A trebuit să ne întoarcem spășiți la locul de muncă, întrucât toate conflictele interne se termină într-o zi, toate revendicările, la un moment dat, apun, undeva, sub o față de masă. Deci, acestea toate au fost uitate și ne-am întors la serviciu”, a exclamat realizatorul de televiziune.

Ei bine, după această introducere, vedeta de televiziune a vorbit și despre cum anume vrea să-și facă emisiunea, de acum încolo.

„Încercăm, de aici înainte, după opt ani de emisiune, poate să avem o altă abordare. Acesta este marele plan pe care îl propunem.

Dacă îmi reproșez ceva în cei opt ani este că, de fiecare dată când mă întorceam dintr-o vacanță, vorbeam de nici eu nu mă mai puteam opri.

Ca idee, o să încercăm o altă abordare, poate că și telespectatorii vor fi surprinși la un moment dat.

Vom privi evenimentele, poate, dintr-un alt unghi, întrucât sunt mai multe puncte de vedere și în jurnalism”, a conchis omul de televiziune.

E clar, va trebui să-i urmărim emisiunea, ca să vedem concret despre ce schimbări e vorba.

„O să vedeți că, de data aceasta, vom încerca să vedem altfel lucrurile, vom face un altfel de format, chiar dacă, sigur, întrebările și răspunsurile s-ar putea să coincidă, pentru că suntem în aceeași lume, dar abordarea lor nu va mai fi aceeași”, promite Radu Banciu telespectatorilor.