Jurnalistul Radu Banciu trage linie, după primul tur al prezidențialelor, și remarcă strategia lui Dacian Cioloș, în contextul în care Dan Barna a fost eliminat din cursa prezidențială.

Practic, arată Banciu, Cioloș a stat de-o parte și pare să fi așteptat momentul prielnic pentru a acționa, consemnează portalul www.dcnews.ro.

„Dacian Cioloș nu a candidat. El a stat la cotitură să-l plesnească cu săpăliga în cap pe Dan Barna, lucru pe care îl va face cât de curând.

Dan Barna și-a depus mandatul practic, care depinde de voturile USR-iștilor care, evident, nu-i vor fi favorabile după ce doamna Olguța i-a făcut cu ou și cu oțet.

Citește și:

Doamna Olguța Barna ar fi folosit niște cuvinte de ocară la adresa membrilor USR. Deci schisma e, se pare, definitivă și zilele lui Dănuț Barna la conducerea USR sunt numărate.

Acesta fiind un nimeni de care s-au îndrăgostit unii, care încercau să facă un pic de politică.

Credeau că îi va lega o prietenie nemărginită. Ei bine, Dan Barna era un nimeni, care s-a prezentat ca un nimeni, dintr-un partid al nimănui”, a conchis Radu Banciu în cadrul emisiunii sale de la postul B1.