evzmonden.ro Web analytics

Radu Banciu, ATAC DUR la adresa Simonei Halep: „Nu este un fenomen al tenisului…”

Radu Banciu, ATAC DUR la adresa Simonei Halep: „Nu este un fenomen al tenisului…”
Radu Banciu, ATAC DUR la adresa Simonei Halep: „Nu este un fenomen al tenisului...”
Dacă mulți au felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria ei de la Roland Garros, urându-i ”bun venit între legendele sportului românesc, Radu Banciu a criticat-o, spunând că nu este un fenomen al tenisului și asta nu va schimba cu nimic viața românilor.

”Nu va schimba cu nimic viața românilor în continuare. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru.

Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A câștigat turneul ăsta, îl merita, e a treia finală. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o și pe asta, încă mai rușinos decât a pierdut-o anul trecut cu Jelena Ostapenko, dacă întâlnea o jucătoare care să știe tenis. Asta e o oarecare. A câștigat un turneu de Mare Slam Sloan Stephens, dar tocmai asta înseamnă. (…) Ea n-a jucat aproape nimic în finală”, a spus Radu Baniciu în emisiunea pe care o moderează la B1.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X