Radu Banciu, atac direct la adresa unui important om politic. Deciziile politicienilor din ultimul timp au ajuns să fie principalul subiect de discuție al moderatorilor de televiziune.

Printre aceștia se numără și Radu Banciu, realizatorul emisiunii „În lumea lui Banciu”, de la B1 TV.  După declarația Noricăi Nicolai conform căreia ALDE a fost furat cu 11% la alegerile europarlamentare, Banciu a făcut comentarii ce o vizează direct pe fostul membru al Parlamentului European din 2009.

”Mi s-a părut interesantă această luare de poziţie, de tipul anilor 2000, a Noricăi Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional ALDE, care la atâta timp, că nici nu mai ştim când au fost ultimele alegerile. Norica Nicolai a zis că alegerile europarlamentare din 26 mai au fost viciate şi că ALDE care a obţinut acel scor de 4% a fost furată ca în codru întrucât partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu ar fi trebuit să aibă 15%. Nu am mai auzit asta de la răposatul Corneliu Vadim Tudor, de la răposatul OTV, unde tot aşa se făceau calcule autentice pe masa deschisă până la cele mai mici ore, calculele moderatorului Dan Diaconescu în funcţie de interesele pe postul le avea în seara respectivă. De la Ghiţă Funar la care vom reveni că îşi anunţă pentru a treia oară candidatura la prezidenţiale. Din vremurile respective, sfârşitul anilor 90, începutul anilor 2000. Au pierdut cei de la ALDE 11 procente, dacă Norica Nicolai era puţin mai în formă ar fi putut să pretindă mai mult întrucât nu costă nimic să te plângi”, a spus Radu Banciu.