E Săptămâna Mobilității. În Timișoara s-a întâmplat ceva care a stârnit zâmbete amare. Așa ceva e de domeniul bancurilor de la Radio Erevan.

Mobilitate, mișcare, efort. Da, efort, mușchi. Un tramvai, pe care nu scria ”dorință”, ci numărul 6, rămâne blocat pe șine. Din motiv de lipsă de curent. Electric.

S-a întâmplat, așa cum relatează portalul www.tion.ro, în apropiere de Piața Bălcescu. Chiar ieri.

Pe o anume secțiune, nu lungă, de câțiva metri, nu e curent. Pe firul electric. Nu e altă soluție în afară de aceea ca tramvaiul să fie împins.

Au venit la fața locului angajați ai societății locale de transport. Și au împins namila. Aducând-o pe secțiunea unde era curent electric.

Citește și: Semnificatia zilei in care te-ai nascut! Numerolog: Se arunca in foc, cu capul inainte

Totul s-a întâmplat, explică sursa, din cauza unei căderi de tensiune.

„A fost o cădere de curent, intervenția nu a durat mai mult de două minute. S-a întâmplat în Piața Bălcescu, colegii noștri erau în zonă și într-adevăr au împins tramvaiul câțiva metri”, a explicat purtătorul de cuvânt al instituției.

Mobilitate să fie! Jurnalisții locali ne mai spun că Timișoara sărbătorește Săptămâna Mobilității Europene în perioada 16-22 septembrie.

Deci începând de ieri. Și, poftim, chiar ieri s-a petrecut chestiunea. Cu tramvaiul. ”Curat murdar!”, cum ar fi exclamat nenea Iancu.