evzmonden.ro Web analytics

Puţini ştiu DRAMA TERIBILĂ prin care a trecut Valeriu Sfetcu, PRIMUL SOŢ al Ilenei Ciuculete. Bărbatul a primit O VESTE care l-a RĂPUS: “Te voi iubi mereu!”

Puţini ştiu DRAMA TERIBILĂ prin care a trecut Valeriu Sfetcu, PRIMUL SOŢ al Ilenei Ciuculete. Bărbatul a primit O VESTE care l-a RĂPUS:  “Te voi iubi mereu!”
Puţini ştiu DRAMA TERIBILĂ prin care a trecut Valeriu Sfetcu, PRIMUL SOŢ al Ilenei Ciuculete. Bărbatul a primit O VESTE care l-a RĂPUS: "Te voi iubi mereu!"

Valeriu Sfetcu, primul soț al Ilenei Ciuculete, trece prin momente grele. Tatăl soției sale, Luciana, a murit, iar tragedia a afectat toată familia.  

Regreta artistă și Valeriu Sfetcu au împreună doi copii, Mugurel și Cristi, care îi calcă pe urme din punct de vedere artistic mamei lor.

Ileana Ciuculete s-a recăsătorit apoi cu Cornel Galeș, Valeriu s-a însurat ulterior cu Luciana Văduva, și ea cântăreața de muzică populară, cu care are un băiat, pe Nicolae.

În weekend, Luciana a suferit o pierdere imensă, murindu-i tatăl. „Astăzi am pierdut cel mai minunat tată din lume. S-a dus alături de măicuța mea la stele. Te voi iubi mereu!”, a mărturisit actuală soție a lui Valeriu Sfetcu, conform Wowbiz.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X