}

Putini stiu cum arata tatal lui Cabral! Prezentatorul TV are o poveste de viata uimitoare: „A venit sa ma ia in Congo!”

Putini stiu cum arata tatal lui Cabral! Prezentatorul TV are o poveste de viata uimitoare: „A venit sa ma ia in Congo!”
Putini stiu cum arata tatal lui Cabral! Prezentatorul TV are o poveste de viata uimitoare: "A venit sa ma ia in Congo!"

Putini stiu cum arata tatal lui Cabral! Prezentatorul TV are o poveste de viata uimitoare: „A venit sa ma ia in Congo!”

Cabral si-a deschis sufletul si le-a povestit fanilor sai povestea sa de viata! Parintii prezentatorului TV s-au cunoscut, s-au placut, iar de aici a rezultat si fructul iubirii lor. Din pacate, tatal biologic al lui Cabral nu si-a asumat responsabilitatea si i-a parasit pe cei doi. Ulterior, mama lui Cabral a cunoscut un barbat care le-a fost aproape in permanenta.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar.”, a scris Cabral pe blogul sau.

Alexandre Ibacka-Dzabana, tatal biologic al lui Cabral, este un medic celebru din Congo, tara in care a fost Ministrul Sanatatii si in care s-a facut remarcat pentru calitatile sale de sustinator inrait al Drepturilor omului. Cabral ajunsese sa isi vada tatal la televizor, cand erau prezentate stirile internationale si se vorbea despre vizita lui Nicolae Ceausescu in Congo, informeaza Viva.

Abia la varsta de 28 de ani, Cabral si-a sunat tatal! Cei doi au discutat zile intregi despre a doua familie a prezentatorului TV, pe care acesta nu o cunoscuse pana atunci.

„Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, a mai spus prezentatorul TV.

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X