evzmonden.ro Web analytics

Putini stiu CINE este FIICA celebrei Stela Popescu. Doina Maximilian, DISTRUSA DE DURERE: “Of, Iisuse Mare!”

Putini stiu CINE este FIICA celebrei Stela Popescu. Doina Maximilian, DISTRUSA DE DURERE: “Of, Iisuse Mare!”
Putini stiu CINE este FIICA celebrei Stela Popescu. Doina Maximilian, DISTRUSA DE DURERE: "Of, Iisuse Mare!"

Doina Maximilian, fiica Stelei Popescu, este cea care a confirmat decesul mamei sale. Actrita Stela a murit in urma unui stop cardio-respirator. Ea fost gasita moarta in propria casa.

”Da, a murit! Of, Iisuse Mare”, sunt cuvintele rostite de fiica Doinei Maximilian, in momentul in care a raspuns la telefonul Stelei Popescu, potrivit Spynews.ro.

Doina Maximilian este fiica adoptiva a Stelei Popescu.

“Am infiat-o pe Doina, care avea vreo 16 ani si care e fata cumnatului meu. Pana atunci statuse cu mama ei, in fosta Cehoslovacie. La noi a stat de prin 1973 si pana s-a maritat, prin ’85. Cand am adus-o la noi, am intrebat-o ce meserie voia sa faca si m-am ingrozit cand mi-a spus ca regie de film. L-am rugat pe Gheorghe Vitanidis, pe care il cunosteam, sa o supuna unui test, iar el mi-a spus ca fata este exceptionala”, povestea Stela Popescu.

Stela Popescu a marturisit ca decizia de a nu face copii a apartinut sotului sau, care avea traume din copilarie legate de faptul ca a fost fortat sa creasca departe de mama sa.

Astăzi, actrița va ajunge pentru ultima oară la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, și va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica. Vineri, trupul neînsuflețit al marii actrițe va fi depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

Prima REACTIE a lui Teo Trandafir dupa ce s-a anuntat ca celebra ACTRITA Stela Popescu A MURIT: „Daca cineva face farse de astea…”

Update – Dezvaluiri SOC ies la iveala! ACEASTA este BOALA pe care Stela Popescu a tinut-o ASCUNSA ani de zile!

NEWS ALERT! Din pacate, inca o VESTE TRISTA. Este vorba despre CELEBRA ACTRITA Cristina Stamate

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X