Putini stiu ce s-a intamplat cu Lucian Viziru dupa ce s-a retras din lumina reflectoarelor! Are o MESERIE la care nimeni NU s-ar fi asteptat

Putini stiu ce s-a intamplat cu Lucian Viziru dupa ce s-a retras din lumina reflectoarelor! Are o MESERIE la care nimeni NU s-ar fi asteptat
Putini stiu ce s-a intamplat cu Lucian Viziru dupa ce s-a retras din lumina reflectoarelor! Are o MESERIE la care nimeni NU s-ar fi asteptat

Augustin Viziru a oferit dezvaluiri despre primul sau rol ca personaj principal in lungmetrajul ‘Faci sau taci’, aflat in regia lui Iura Luncasu.

„E prima oară când am rolul principal într-un lugmetraj. Pentru mine Iura este unul dintre cei mai buni regizori cu care am lucrat. Mi-a plăcut mult personajul Veler, eu trebuia să fiu inițial altcineva. Până una alta am rămas eu pe comedie și Bogdan Mălăele a rămas căpitan SAS. Subiectul acestui film este destul de clasic.

Căpitanul de trupe SAS ia 6 fete pregătite foarte bine să se infiltreze într-o grupare de proxeneți, pentru a-i anihila liderul. Eu sunt consilier al Inspectoratului de Poliție, inspectorul șef e Horia Brenciu, care e neam cu mine în film.

În film apare și Sandra Izbașa, Monica Bîrlădeanu, Giulia, Diana Dumitrescu și mulți alții. Sanda m-a surprins plăcut, a jucat foarte bine. Nu cred că o se oprească aici (…) Pentru că nu am studiile necasere pentru actorie, sunt văzut ca un outsider.

Nu sunt plăcut de toți actorii. Sunt tot felul de răutăți, dar cei mai mari actori cu care am lucrat m-au ajutat mult (…) Eu am făcut cea mai bună facultate cu Dinică, Maia Morgenstern și mulți alții. Nu vreau să fac ceva doar pentru a fi plăcut”, a povestit Augustin Viziru pentru Click!

Mai mult decat atat, Augustin Viziru a oferit dezvaluiri si despre fratele sau, Lucian Viziru, care a hotarat sa se retraga din viata publica.

Potrivit spuselor lui Augustin, Lucian a hotarat sa isi inceapa viata de la zero, departe de lumina reflectoarelor.

„Fratele meu m-a tras toată viața după el. M-a ajutat mereu. A încercat chiar să mă facă și cântăreț. Nu mi-a plăcut niciodată să cânt. Am văzut caseta cum cântam și am spart-o. I-am zis ca dacă mă mai pune să cânt îl sparg cu bătaia. Înainte de Lacrimi de Iubire eu tot așa…n-aveam niciun plan.

M-a adus fratele meu la un casting fără să știu. Când am intrat acolo erau 20-30 de actori, eu habar n-aveam. Erau două roluri disponibile, unul de gay, pe care l-a jucat Bartoș în alt proiect și unul de un golănaș care făcea trafic de droguri. Am dat probă cu Iura Luncașu, el m-a propulsat către actorie și mă bucur că l-am ascultat. Eu am crezut că e o glumă când am luat castingul la Lacrimi de Iubire.

L-am sunat pe frate-miu, el mi-a confirmat….
Până la urmă am luat castingul și de atunci timp de 9 ani de zile am fost propus pentru roluri negative. Mereu am fost bad boy. Îmi și plăcea, recunosc. S-a dovedit că actoria este o meserie care mie îmi place foarte mult”, a povestit actorul.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X