Putini stiu ca Ioana Ginghina a mai fost maritata! Uite cum arata primul SOT al celebrei actrite: “Am trecut prin umilinte greu de imaginat”

In 2007, Ioana Ginghina se marita cu Alexandru Papadopol, barbatul de care s-a indragostit in timpul filmarilor pentru telenovela ‘Numai Iubirea’.

Reamintim ca in urma cu cateva saptamani cei doi au semnat actele de divort! Fiind o persoana discreta, putini stiu despre Ioana Ginghina ca a mai fost maritata o data.

In 2014, cand avea 27 de ani, actrita a trecut printr-un divort dureros provocat de separarea de Daniel Tudorica, fiind cunoscut pentru faptul ca a fost asistentul lui Pepe la mai multe emisiuni de televiziune, potrivit cancan.ro.

Citește și: Elena Ionescu despre amor: ”Într-adevăr a fost rapid, dar a fost intens și frumos cât a fost”

Cat despre motivul pentru care cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate, se pare ca barbatul si-ar fi dorit un copil, insa in acea perioada Ioana a preferat sa puna cariera pe primul plan.

“Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți.”, a scris celebra actrita pe blogul sau, asta dupa ce fostul sau sot, Alexandru Papadopol, a fost fotografiat in timp ce se saruta Adriana Titieni.