}

Putini stiu asta despre viata ei! Neti Sandu a vorbit despre cel mai DIFICIL MOMENT prin care a trecut: „Eu sunt atât de dărâmată …”

Putini stiu asta despre viata ei! Neti Sandu a vorbit despre cel mai DIFICIL MOMENT prin care a trecut: „Eu sunt atât de dărâmată …”
Putini stiu asta despre viata ei! Neti Sandu a vorbit despre cel mai DIFICIL MOMENT prin care a trecut: "Eu sunt atât de dărâmată ..."

In cadrului unui interviu acordat la radio Europa Fm, Neti Sandu i-a vorbit colegei sale, Andreea Esca, despre momentele dureroase pe care le-a trait. Vedeta PRO TV a oferit detalii neastiute despre casatoria sa care a durat doi ani, dar a povestit si cum a fost parasita dupa zece ani de relatie.

„M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani până când am ajuns la Pro TV. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să  facă ce vrea. Important era cum mă descurcam eu după aia, nu…

A fost înfiorător de greu, nu greu. Așa a fost începutul la Pro TV. Eu așa i-am spus lui Florin (n.r. Călinescu): „Eu sunt atât de dărâmată  că eu nu știu dacă o să pot să fac față aici”. Exact atunci, cu două săptămâni înainte. A plecat după zece ani de relație. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El tot zicea, el avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație.

Eu nu aș fi avut nici cea mai mică posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza. Pentru că nu iubea și atunci… Și dacă nu ar fi plecat și dacă nu s-ar fi întrerupt atât de dureros, de o cruzime rară. În prima zi, când am avut prima zi d emisie, el a venit și și-a luat toate lucrurile din casă. Și eu când am ajuns de la emisiune și am văzut casa devastată, deci pur și simplu mi-a venit rău. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa… El răscolise de frică să nu vin eu. Adică tu nu ai avut curaj să dai ochii cu mine și nici să îmi spui… A plecat fără să avem vreo discuție și vii și îți furi lucrurile din casă. Asta a fost alegerea mea să nu spu absolut nimic.

Eu am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste  asta și să mă pot bucura de viață, de fapt asta voiam. Mă secase de toate resursele… dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. În felul ăsta eu îi mulțumesc că a fost în halul în care a fost. Nu pot decât să-i mulțumesc. pentru că dacă rămânea, el ar fi fost veșnic nemulțumit că din cauza mea”, a povestit Neti Sandu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X