Puțini știu asta! Cât bani câștigă Teo Trandafir din televiziune? Sumele sunt cu multe zerouri?

Puțini știu asta! Cunoscuta prezentatoare de televiziune Teo Trandafir înainte de a intra în lumea mass media a fost vânzătoare de bilete la o agenție de turism, chiar dacă era absolventă a facultății Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București. Drumul său în viață s-a schimbat când a debutat în media ca prezentatoare de știri la postul de radio 2M+, apoi prezintă o emisiune alături de Cristin Tocan.

Tot atunci s-a apucat să descopere şi tainele televiziunii. În 2001 Teo merge la Pro TV unde realizează de-a lungul anilor mai multe emisiuni. Iar în iulie 2013 vedeta a anunțat că va realiza o nouă emisiune, de această dată la postul de televziune Kanal D.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Emisiunea „Teo Show” prezentată de Teo  este prima în clasamentul audiențelor, fiind una din cele mai urmărite emisiuni pe care Kanal D le produce și le difuzează.

Potrivit unor informații apărute în presă, vedeta TV ar încasa lunar 20.000 de euro. Cu toate acestea, prezentatoarea de televiziune a negat suma respectivă, menționând că  presa a exagerat.

Puțini știu asta! L-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an

“În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul. Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a spus Teo Trandafir, potrivit ciao.ro.