evzmonden.ro Web analytics

INCREDIBIL! Puțini oameni știu ce MESERIE a avut Corina Caragea înainte să ajungă la PRO TV

INCREDIBIL! Puțini oameni știu ce MESERIE a avut Corina Caragea înainte să ajungă la PRO TV
INCREDIBIL! Puțini oameni știu ce MESERIE a avut Corina Caragea înainte să ajungă la PRO TV

Puțini oameni știu ce MESERIE a avut Corina Caragea înainte să ajungă la PRO TV!

Corina Caragea,  cea mai îndrăgită prezentatoare a ştirilor sportive din România, a făcut câteva mărturisiri legate de cariera ei. Jurnalista spune cum a ajuns la pupitrul ştirilor sportive de la Pro TV.

Într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Adevărul, Corina Caragea a povestit cum a ajuns la pupitrul ştirilor sportive de la Pro TV în urmă cu 13 ani, după ce primul său contact cu televiziunea a fost ca dansatoare în emisiunea „Surprize-Surprize“ moderată de Andreea Marin.

”La „Surprize-Surprize“ am ajuns printr-un casting. Pur şi simplu îmi doream foarte mult să lucrez într-o instituţie de presă şi atunci profitam de orice oportunitate venea. Am auzit de castingul ăsta: „E pentru balet“ – „Ok, o să învăţ să dansez atunci. (Râde) Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e în culisele unei emisiuni“. Mă plimbam pe acolo pe holuri, băgam capul în toate studiourile să văd ce se întâmplă, mai mergeam pe la fete prin redacţie. N-am stat mult, au fost doar trei luni, pentru că am auzit de castingul celălalt, la Realitatea TV”, a povestit vedeta TV.

În același interviu, frumoasa prezentatoare TV a povestit cum i s-a făcut propunerea de angajare, chiar dacă la început a refuzat oferta la care majoritatea jurnaliştilor visează.

”Da, eu mă uitam de acasă la Pro TV şi mi s-a părut ciudat să mă sune pe mine? De unde şi până unde? Pur şi simplu am crezut că e o glumă şi că e unu care se dă drept Costi Mocanu. Mă sunau şi pe mine tot felul de oameni, fiind deja pe sticlă. N-am crezut poate şi pentru că nu m-am gândit că aş putea fi eu în aria lor interes. Nu mă gândeam aşa departe. De abia mă angajasem la Realitatea, eram destul de ataşată de colegii mei de acolo şi nu mă bătea gândul să plec.

Eu nicio decizie nu o iau pe moment. Întotdeauna stau şi cântăresc, pe toate le calculez. Plus că mă simţeam bine acolo unde eram şi cumva datoare pentru că era primul meu job în domeniu. Era o schimbare prea bruscă pentru mine atunci. Dar Costi m-a aşteptat şi când am fost eu pregătită am făcut pasul”, a încheiat Corina Caragea.

Acum , la 35 de ani, prezentatoarea știrilor din sport este hotărâtă să facă un pas foarte important în viața ei. Ea și Robert Pongracz, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), căci despre el este vorba, au decis să-și unească destinul în acest an.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • O panarama care se dezbracă pe bani si care face VideoChatt cu barbati bogati.
    Circula pe pornhub un filmuleț de 30 minute cu C. Caragea goala pusca ai ce vedea.
    O shtoarfa ordinară.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X