Putini cunosc DRAMA prin care a trecut Olivia Steer! Vedeta a vorbit despre momentul care i-a marcat EXISTENTA

Putini cunosc DRAMA prin care a trecut Olivia Steer! Vedeta a vorbit despre momentul care i-a marcat EXISTENTA
Putini cunosc DRAMA prin care a trecut Olivia Steer! Vedeta a vorbit despre momentul care i-a marcat EXISTENTA

Putini cunosc DRAMA prin care a trecut Olivia Steer! Vedeta a vorbit despre momentul care i-a marcat EXISTENTA.

Sotia lui Andi Moisescu si-a deschis sufletul si a vorbit despre perioada neagra pe care familia sa a traversat-o in urma cu 9 ani.

La varsta de 38 de ani, Lavinia, sora Oliviei Steer, a murit dupa ce a fost rapusa de cancer, aceeasi boala care l-a invins si pe tatal celor doua surori.

Conform spuselor sale, acesta este motivul principal datorita caruia este impotriva medicamentelor, a interventiilor chirurgicale, a vaccinurilor, mamografiilor si chiar a chimioterapiei.

Olivia Steer sustine cu tarie ca pentru orice maladie exista un tratament bazat pe plante medicinale. In plus, vedeta sustine ca o curatare a organismului se poate face mult mai usor cu alimente preparate BIO.

Nepotul Laviniei, Alex, a fost crescut de bunica de la frageda varsta de cinci ani.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative.

Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer.

Reamintim ca Olivia Steer a ales sa se retraga din televiziune si si-a dedicat tot timpul copiilor sai, cei doi baieti pe care ii are cu celebrul prezentator TV, Andi Moisescu.

“Nu ştiu dacă o mai pasionează subiectul ăsta, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă”, a declarat Andi Moisescu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X