Putini cunosc DRAMA prin care a trecut o personalitate de la ANTENA 1! De abia acum s-a aflat. „E un moment greu, foarte dureros pentru mine…!”

Putini cunosc DRAMA prin care a trecut o personalitate de la ANTENA 1! De abia acum s-a aflat. „E un moment greu, foarte dureros pentru mine…!”
Putini cunosc DRAMA prin care a trecut o personalitate de la ANTENA 1! De abia acum s-a aflat. „E un moment greu, foarte dureros pentru mine...!”
Autor:

Putini cunosc DRAMA prin care a trecut o personalitate de la ANTENA 1! Deși regizează filme de comenie, în spatele meseriei sale, Răzvan Săvescu ascunde o mare drama peste care  a reușit cu greu să meargă mai departe! Puțini știu că regizorul comediei de la Antena 1, ”Liber ca pasărea cerului”, a trecut printr-o adevărată tragedie în momentul în care soția lui s-a stins din viață la doar 48 de ani, informează cancan.ro.

În urmă cu patru ani, Oana Ioachim, soția regizorului, a fost răpusă de cancer mamar. Fiica dramaturgului Paul Ioachim a fost o actriță extrem de talentată, iar Ștena Bănică Jr. i-a fost de multe ori partener de scenă.

“E un moment greu, foarte dureros pentru mine, pentru că trebuie să vorbesc la trecut despre Oana Ioachim (Oachi, aşa cum o alintam), care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost o bună prietenă, o parteneră de scenă extraordinară. Am jucat împreună peste 20 de ani, am fost colegi de grupă la facultatea de teatru şi ne cunoşteam încă din copilărie, de la vârsta de 10 ani. Am trecut prin multe împreună. Un om deosebit, un om puternic, o mamă devotată şi o actriţă talentată şi inteligentă. Cu toate astea, acum cuvintele par goale în faţa unei astfel de pierderi premature. Dumnezeu să te odihnească, draga mea Oana!”, a scris atunci Ștefan Bănică Jr. pe contul său de Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X