Putini cunosc DRAMA lui Nicusor Ceausescu! Asa arata ACUM marea lui IUBIRE. Gurile rele spun ca Elena a fortat-o sa avorteze COPILUL ‘Printisorului’

Putini cunosc DRAMA lui Nicusor Ceausescu! Asa arata ACUM marea lui IUBIRE. Gurile rele spun ca Elena a fortat-o sa avorteze COPILUL ‘Printisorului’
Putini cunosc DRAMA lui Nicusor Ceausescu! Asa arata ACUM marea lui IUBIRE. Gurile rele spun ca Elena a fortat-o sa avorteze COPILUL 'Printisorului'

Deşi i se spunea „Prinţişorul” pentru că era unul dintre fiii cuplului Ceauşescu, Nicuşor a trăit şi o mare dramă, asta din cauza mentaliţii pe care mama lui o avea!

Nicuşor Ceauşescu a avut multe iubite, însă, marea lui dragoste a fost Donca, sora bunului său prieten, Serghei, pe care a iubit-o enorm, însă, nu s-a putut bucura de ea! Şi-a dorit enorm să se căsătorească cu Donca Mizil, însă, cea care s-a opus a fost Elena Ceauşescu!

Într-un interviu acordat revistei “Historia”, în urmă cu mai mulţi ani, Emilia Marinela Macovescu, soţia fostului ministru de Externe, George Macovescu, povesteşte cum Elena a intervenit brutal în relatia pe care Nicusor a avut-o, timp de 10 ani, cu Donca, sora lui Serghei.

“Nicu Ceauşescu a iubit-o foarte mult pe fata lui Mizil, pe Donca, a vrut s-o ia de sotie, dar Elena Ceauşescu nu l-a lasat sa se casatoreasca cu ea. Aceasta fata de 16 ani a fost luata de pe strada fortat si dusa la un spital unde a fost chiuretata, insarcinata fiind cu Nicu Ceausescu. Pentru Nicu, Donca Mizil a fost iubirea vietii lui. Dupa despartirea fortata de Donca Mizil, Nicu a avut o perioada în care a mers din femeie in femeie. In ultimii ani a inceput sa bea foarte mult whisky, cred ca asa a si facut ciroza”, a povestit sotia fostului ministru de Externe.

Si politologul Vladimir Tismăneanu, fost coleg de şcoală cu Nicuşor, povestea pe blogul personal despre marea iubire dintre Nicu şi Donca şi despre motivele pentru care Elena i-a despărţit.

“Iubirea cea mare a tanarului Nicu a fost Donca, fiica ideologului partidului, Paul Niculescu-Mizil. Mi-i amintesc pe Nicu si pe Donca, prin 1969, la reuniunile care aveau loc in cladirea de sport a liceului nostru, la etajul intai. In fiecare zi, Nicu se ducea sa o ia pe Donca, mai mica decat noi cu doi ani, de la Liceul Caragiale din Piata Dorobanti. Motivul antipatiei Elenei Ceausescu fata de Donca tine – ca si in cazul Iordanei Borila, prima sotie, intre anii 1970-1988, a lui Valentin, fratele mai mare al lui Nicu – de semnele unei obsesii tot mai mari pentru “nobletea” sangelui unei posibile nurori si, prin urmare, viitoare membra a proiectatei “dinastii” prezidentiale. Daca in cazul Iordanei, Elena Ceausescu avea rezerve legate de originea ei etnica, despre Donca se spunea ca ostilitatea ar fi provenit din convingerea Elenei ca era un copil infiat, a carui ereditate ar fi fost necunoscuta”, mai spune Tismaneanu.

Nicu avea să moară în 1996, la Viena. Donca este în continuare o femeie frumoasă, este căsătorită şi are două fete. O mare parte din timpul liber o petrece alături de fratele ei, Serghei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X