Putin nu se lasă!  Vladimir Putin şi Recep Erdogan şi-au afişat din nou împreună la un important salon internaţional de aviaţie de lângă Moscova.

Preşedintele turc Recep Erdogan a fost invitatul de onoare al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, la salonului Aviatic MAKS, de lângă Moscova.

După momente oficiale, cei doi lideri s-au oprit la un stand cu îngheţată pentru a se răcori. Vladimir Putin a fost generos şi a făcut cinste cu îngheţată. Mai întâi pentru omologul său turc, după care a cumpărat înghețată pentru toată delegaţia pe care a plătit-o din banii proprii.

Citește și: Noul premier al Rusiei a intrat în pâine! Care este primul plan. Cetățenii sunt uimiți

Erdogan: „Plătiţi şi pentru mine?”
Putin: „Desigur, doar sunteţi musafirul meu.”
Angajată: „Costă 210 ruble.”
Putin, către o angajată: „210? Să-i daţi restul ministrului Dezvoltării. Ştiţi ce? Daţi îngheţată tuturor care vor una, din banii de rest. ”

Reamintim că  cel mai mediatizat cuplu din Rusia, format din fiica lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova și Kirill Shamalovau, au pus punct căsniciei după aproximativ cinci ani.

Katerina Tikhonova și Kirill Shamalov, fiul omului de afaceri Nikolai Shamalov, un asociat al lui Putin, s-au căsătorit în 2013, iar acum cei doi au decis să divorțeze. Se pare că separarea dintre cei doi s-a produs după ce s-a confirmat legătura de iubire a magnatului cu o vedetă a lumii mondene din Rusia, Zhanna Volkova.

Drept pedeapsă, Vladimir Putin și-a taxat fostul ginere cu jumătate din averea pe care o avea cu fiica lui. Shamalov s-a întors la lucru, acolo unde deținea funcția de ”senior executive” la divizia petrochimică a Gazprom, unde a și deținut acțiuni după căsătorie, însă cei de la Bloomberg au anunță că nu a făcut profit din vânzarea acțiunilor pentru ca i s-a permis inițial să le dețină doar pentru că făcea parte din familia lui Putin.